ITBP Alımı 2023: Sağlık Memuru için Tebliğ Yayınlandı, Kayıtlar 15 Şubat’ta Başlayacak

ManK

New member

ITBP MO İşe Alımı 2023: Hindistan Hükümeti İçişleri Bakanlığı, ITBP’ye katılmak isteyen adayları şu şekilde davet etti: Sağlık memuru. Hint-Tibet Sınır Polisi ITBP MO – 2022 için çevrimiçi kayıt, 15 Şubat 2023’te itbpolice.nic.in adresindeki resmi web sitesinde başlayacaktır.
Duyuruya göre, başvuru süreci doktor 2022 işe alımı 16 Mart 2023 23:59’da sona eriyor. İTBP, bu işe alım kampanyası ile Süper Uzman Sağlık Memurları, Uzman Tabip Memurları ve Sağlık Memurları pozisyonları için toplam 297 açık pozisyonun doldurulmasını hedeflemektedir.
Yaş sınırı
Süper uzman sağlık görevlileri: Adayların başvuru tarihi itibariyle 50 yaşından büyük olmaması gerekmektedir.
Uzmanlaşmış sağlık görevlileri: Başvuru sahipleri, başvurunun son teslim tarihinde 40 yaşından büyük olmamalıdır.
Sağlık görevlileri: Adayların son başvuru tarihinde 30 yaşından büyük olmaması gerekmektedir.

eğitimsel yeterlilik
Süper Uzman Tıbbi Memurlar: Tıp alanında yüksek lisans derecesi (MBBS) veya tanınmış bir üniversiteden/kurumdan eşdeğeri, 1956 tarihli Hindistan Tıp Kurulu Yasası tarafından ilk programa dahil edilmiştir.
Uzmanlaşmış sağlık görevlileri: 1956 tarihli Hindistan Tıp Konseyi Yasası tarafından birinci veya ikinci veya ikinci listeye veya üçüncü listenin II. Kısmına dahil edilen allopatik ilaç sisteminin tanınmış bir tıbbi niteliği.
Sağlık Görevlileri (Yardımcı Komutan): 1956 tarihli Hindistan Tıp Konseyi Yasası tarafından birinci veya ikinci veya ikinci listeye veya üçüncü listenin II. Kısmına dahil edilen allopatik ilaç sisteminin tanınmış bir tıbbi niteliği.
ITBP MO Recruitment 2022’ye Nasıl Başvurulur?
1. Adım. ITBP’nin resmi web sitesini şu adresten ziyaret edin: itbpolice.nic.in
Adım 2. Ana sayfada, ITBP Sağlık Görevlileri işe alım bağlantısına tıklayın
Adım 3. Yeni bir sayfa açılacak, kendinizi kaydettirin ve MO başvuru formunu doldurun
Adım 4. Varsa, başvuru ücretini ödeyin
5. Adım. Başvuru formunun bir kopyasını gönderin ve ileride başvurmak üzere indirin
Seçim prosedürü
ITBP Sağlık Görevlisi seçim süreci, Belgeleme ve Mülakat olmak üzere iki aşamadan oluşur ve ardından Fiziksel Standart Test (PST) ve Tıbbi Muayene Testi (MET).
Başvuru ücreti
Genel / OBC / EWS kategorilerine ait erkek adayların 300 TL ücret ödemesi gerekmektedir. 400. SC/ST/Eski asker/kadın adaylar ise harç ödemesinden muaftır.