ISRO Kaydı 2022: Hindistan Uzay Araştırmaları Kurumu (ISRO), uzay aracı alımı için çevrimiçi kayıt sürecini başlattı. Üst Bölüm Katibi, asistanlar ve küçük kişisel asistanlar ve stenograflar. İlgilenen adaylar, detaylı duyuruyu inceleyebilir ve açık kontenjanlara başvurularını resmi web sitesinde yapabilirler. isro.gov.in.
İşe alım için online kayıt süreci 20 Aralık 2022 tarihinde başlamıştır. Başvuru formunun son teslim tarihi 9 Ocak 2023 tarihinde sona ermektedir. Aday aynı/farklı bölgelerdeki farklı pozisyonlara başvurabilir ancak aynı pozisyona başvuramaz. farklı bölgelerde konum.
ISRO işe alımı için yaş sınırı 2022
Genel kategorisine ait adayların 01.09.2023 tarihi itibariyle 28 yaşından büyük olmaması gerekmektedir. OBC kategorisi için yaş sınırı 31 iken, SC/ST için yaş sınırı 33’tür.
ISRO kaydı için eğitim yeterliliği
Asistan/üst departman sekreteri: Tanınmış bir üniversite tarafından onaylanmış 10 puanlık bir ölçekte en az %60 puan veya CGPA 6.32 ile mezun olun. Ayrıca, adayların bilgisayar kullanımında yetkin olması gerekir.
Kıdemsiz Kişisel Asistan/Stenograf: En az %60 ile mezun veya en az %60 ile ticari/sekreterlik uygulama diploması. Adayların ayrıca bir yıllık deneyime sahip olmaları gerekir. Steno daktilo/stenograf ve bilgisayar kullanma becerisi.
ISRO işe alımı 2022 için bildirimi kontrol edin
ISRO 2022 için seçim süreci
ISRO işe alımı için seçim süreci, yazılı bir testi ve ardından bir beceri testini içerir. Nihai seçim listesi, adayların yazılı ve beceri testlerindeki performanslarına göre yayınlanacaktır.
ISRO işe alımı 2022’ye başvurmak için doğrudan bağlantı
ISRO kaydı 2022: Nasıl başvurulur
1. Adım. isro.gov.in adresindeki resmi web sitesini ziyaret edin
Adım 2. Ana sayfada “İşler” bölümüne gidin ve “Advt No. ISRO:ICRB:02(A-JPA):2022” yazan bağlantıya tıklayın
Adım 3. İstediğiniz pozisyona başvurun ve başvuru formunu doldurun
Adım 4. Başvuru ücretini ödeyin ve gönderin
5. Adım. İleride başvurmak üzere indirin ve yazdırın
ISRO İşe alım başvuru maliyetleri
Başvuru ücreti, her başvuru sahibi için 100 Rs / -‘dir.
İşe alım için online kayıt süreci 20 Aralık 2022 tarihinde başlamıştır. Başvuru formunun son teslim tarihi 9 Ocak 2023 tarihinde sona ermektedir. Aday aynı/farklı bölgelerdeki farklı pozisyonlara başvurabilir ancak aynı pozisyona başvuramaz. farklı bölgelerde konum.
ISRO işe alımı için yaş sınırı 2022
Genel kategorisine ait adayların 01.09.2023 tarihi itibariyle 28 yaşından büyük olmaması gerekmektedir. OBC kategorisi için yaş sınırı 31 iken, SC/ST için yaş sınırı 33’tür.
ISRO kaydı için eğitim yeterliliği
Asistan/üst departman sekreteri: Tanınmış bir üniversite tarafından onaylanmış 10 puanlık bir ölçekte en az %60 puan veya CGPA 6.32 ile mezun olun. Ayrıca, adayların bilgisayar kullanımında yetkin olması gerekir.
Kıdemsiz Kişisel Asistan/Stenograf: En az %60 ile mezun veya en az %60 ile ticari/sekreterlik uygulama diploması. Adayların ayrıca bir yıllık deneyime sahip olmaları gerekir. Steno daktilo/stenograf ve bilgisayar kullanma becerisi.
ISRO işe alımı 2022 için bildirimi kontrol edin
ISRO 2022 için seçim süreci
ISRO işe alımı için seçim süreci, yazılı bir testi ve ardından bir beceri testini içerir. Nihai seçim listesi, adayların yazılı ve beceri testlerindeki performanslarına göre yayınlanacaktır.
ISRO işe alımı 2022’ye başvurmak için doğrudan bağlantı
ISRO kaydı 2022: Nasıl başvurulur
1. Adım. isro.gov.in adresindeki resmi web sitesini ziyaret edin
Adım 2. Ana sayfada “İşler” bölümüne gidin ve “Advt No. ISRO:ICRB:02(A-JPA):2022” yazan bağlantıya tıklayın
Adım 3. İstediğiniz pozisyona başvurun ve başvuru formunu doldurun
Adım 4. Başvuru ücretini ödeyin ve gönderin
5. Adım. İleride başvurmak üzere indirin ve yazdırın
ISRO İşe alım başvuru maliyetleri
Başvuru ücreti, her başvuru sahibi için 100 Rs / -‘dir.