Ishant Sharma, Virat Kohli’nin sahada Jasprit Bumrah ile sohbet etmesini engellediğinde | kriket haberleri

QasiM

Global Mod
Global Mod
Jasprit Bumrah hala uzun vadeli bir sırt yaralanmasından kurtuluyor ve Hindistan’a karşı ilk iki Test için Hint takımının bir parçası değil. Avustralya. Ancak yıllar geçtikçe, elbette Bumrah, çaylak bir bowling oyuncusundan Hindistan’ın hız saldırısının liderine kadar olağanüstü bir yükseliş yaşadı.
İlkin önünde Hindistan – Avustralya 9 Şubat’ta Nagpur’da başlayan test, uzun yıllardır Hindistan’ın tempo bataryasının ayrılmaz bir parçası olan başka bir bowling oyuncusu, Virat Kohli’nin kendisine Bumrah ile bir denizaltından sonra sahada sohbet etmek istediğini söylediğinde neler olduğunu anlattı. -par Avustralya’da bir test maçında ilk büyü.
Ishant Sharma, Cricbuzz’daki bir videoda şunları söyledi: “Bumrah’ın bir gün lider olacağını biliyordum… 2018’de Avustralya’da bir test yaptığımızı hatırlıyorum, Bumrah’ın ilk büyüsü pek iyi gitmedi. Virat bana – “Sanırım gidip onunla konuşmalıyım.”

Bumrah-Virat-Getty

(Getty Images)
Unutmayın, 2018, Bumrah’ın o yılın Ocak ayında Cape Town’da Proteas’a karşı bir Testte ilk Testini yaptığı yıldı.
Peki sonra ne oldu?
Ishant, Virat’tan Bumrah ile o zamanki çaylak kalp pilini daha da fazla atmış olabilecek bu konuşmayı yapmamasını nasıl istediğini açıkladı.

Ishant-Virat-Getty

(Getty Images)
Ishant dedi ki – “Ben de ‘O (Bumrah) çok akıllı bir bowling oyuncusudur’ diye cevap verdim. Bazı şeyleri anlıyor. Usko chhor de. Usko pata hai kya karna, kya nahi karna hai (Bırak onu. Ne gerektiğini anlıyor). Oldukça zeki olduğunu. Oyunu ve durumu anlıyor.’ Durumu anlarsanız, özellikle Test Cricket’ta hızlıca geri dönebilirsiniz,” diye devam etti Ishant Cricbuzz’da.
Bumrah, Test kariyerinde şu ana kadar 30 Test oynadı ve 128 wicket kazandı ve 6/27’lik en iyi vuruş sayısıyla.