Ishan Kishan’ın yenilikçiliğini ve saldırganlığını seviyorum: Andy Flower | kriket haberleri

QasiM

Global Mod
Global Mod

DUBAI: Normal bir eldivenin yokluğunda yaklaşan test serisinde güçlü Avustralya’ya karşı Hindistan’ın küçük kapılarını kim tutacak? Rishabh pantolon? BCCI Cuma günü iki seçenek sundu: KS Bharat ve gençler İşhan Kişan – 9 Şubat’ta başlayan dört maçlık test serisinin ilk iki testi için Hint kadrosunu açıkladıklarında.
KS Bharat, geçen yıl 30 Aralık’ta korkunç bir yüksek hızlı araba kazasından kurtulan Pant’in yokluğunda otomatik bir seçimdi.
Harika bir sınırlı aşırı kriket oyuncusu olan İşhan, seçim komitesinden onay aldı ve oyunun en uzun formunda ilk çağrıyı aldı.
24 yaşındaki Ishan, şimdiye kadar Hindistan için 10 ODI ve 24 T20I oynadı. Kısa bir süre önce ODI tarihinde, 24 dörtlü ve 10 altılı olmak üzere 131 topun 210’unu yağmalayarak çifte yüzyılı (Bangladeş’e karşı) vuran yedinci topa vuran oyuncu oldu. Ishan’ın çifte yüzyılı, ODI tarihindeki en hızlı yüzyıldı.
Eski Zimbabwe kaptanı Andy Flower, İşhan’ın seçimini doğru seçim olarak nitelendirdi. Ayrıca İşhan’ı agresif ve yenilikçi bir kriket oyuncusu olarak nitelendirdi.
BAE’de düzenlenen DP World ILT20’de Gulf Giants takımının teknik direktörlüğünü yapan Flower, TimesofIndia.com’a konuştu ve İşhan’ın seçimi hakkında konuştu, KL Rahul‘in kaptan kol bandı, Suryakumar Yadav ve çok daha fazlası…
İşhan’ın ilk deneme görüşmesi
Ishan mükemmel bir genç kriket oyuncusu. İşhan güzel bir oyuncuya benziyor. Yeniliğini ve saldırganlığını seviyorum. İşhan yetenekli ama Hindistan’da çok fazla yetenek var. En üst seviyede oynarsanız ve Hindistan’ı temsil ederseniz, oraya ulaşmak için pek çok şeyi doğru yaptınız çünkü diğerlerini geçmek için savaşmanız gerekiyor.
Surya, 360 derece vurucu
360 derecelik oyuncuların bowling oyuncuları için çok fazla sorun yarattığını görüyoruz. Dikiş bowling oyuncuları en iyi uzunluklarında bowling oynayabilir ve topa vuran oyuncu, kalecinin veya ince bacağın üzerinden geçer. Şimdi de denizcilere karşı kısa üçüncü adama ters bir darbe görüyoruz. Joe Root ve SKY bunu biraz yapıyor. Bu becerileri görmek harika. Bu şutları oynamak cesaret ister. Oyun daha fazla çeşitlilik ve daha geniş bir beceri yelpazesi gerektiriyor ve oyuncular bunu sağlamanın yollarını buluyor.
Hindistan’ın yeni kaptanı adayı KL Rahul…
KL mükemmel bir vurucu. O sadece bakmak için güzel. Onu sopayla izlemeyi seviyorum. Onunla ilk kez England Lions’a koçluk yaparken tanıştım ve Trivandrum’da Hindistan A ile oynadık. Bir topa vuran oyuncu olarak onun ateşli bir takipçisiydim. Aynı zamanda mükemmel bir insan ve çok iyi bir liderdir. O çok sakin. Ona çok saygım var. Onunla çalışmaktan gerçekten keyif aldım. Mükemmel bir aday olurdu. Diğer arkadaşları tanımıyorum o yüzden yorum yapamayacağım.
KL açılmalı mı yoksa ODI Dünya Kupası 2023’te 5 numarada mı olmalı?
Takımın ondan istediği rolü oynamalı. Eminim o da öyle görüyordu.
T20 kriket aynı zamanda bir bowling oyunudur…
İnsanların neden bunun bir Batman oyunu olduğunu söylediğini anlıyorum. Ama aynı zamanda harika bowling becerileri de görüyorum. Bowling becerilerinin büyüdüğünü ve bowling oyuncuları arasında taktiklerin geliştiğini görebilirsiniz. Böylece, spinnerlerin nasıl geliştiğini ve bilek spinnerlerin, hatta farklı spin türlerinin (bowling) nasıl olduğunu gördük. Bu nedenle, topa vuran oyuncular bir süreliğine hakim olduğunda ve ardından atıcılar kontrolü ele aldığında oyun dalgalanabilir.
Flower’ın Pant’a mesajı
Her ne olduysa gerçekten çok yazık. Ama o hala orada. İnşallah tamamen iyileşir. Hepimiz ona en iyisini diliyoruz.