YENİ DELHİ: Royal Challengers Bangalore kaptanı Faf du Plessis, IPL bu yıl iç saha ve deplasman maçlarına dönerken ev sahibi seyirci önünde oynamaktan çok mutlu.
ilk baskısına katıldıktan sonra SA20 Joburg Super Kings’i yarı finale çıkaran du Plessis, şimdi gözünü 31 Mart’ta başlayacak olan IPL’ye dikiyor.
Geçen yıl kaptanlığı Virat Kohli’den devralan Güney Afrikalı, Bengaluru’ya ulaştıktan sonra duyduğu mutluluğu dile getirdi.
“Bangalore’a geri dönmek harika. Geçen sezon ev sahibi takımını pek deneyimleme fırsatım olmadı. Bu yılı gerçekten dört gözle bekliyorum çünkü dolu bir stadyumun önünde oynayacağım. Gerçekten Dört gözle bekliyorum,” dedi Faf, RCB’nin sosyal medyasında yayınladığı bir videoda.
“SA Ligi oynadığımız son maçtı. Umarım tekrar hızlı bir başlangıç yapabilirim” diye ekledi.Kaptan Faf EVDE!Önde, Kaptan Faf du Plessis Bengaluru’ya varıyor ve kendisinden bahsediyor… https://t.co/sJEU3YpsQf
– Royal Challengers Bangalore (@RCBTweets) 1679468193000
Kaptan, önemli oyuncular ve teknik direktörlerle temas halinde olduğunu söyleyerek devam etti: “Bazı yabancı oyuncularla, özellikle de dünyanın neresinde oldukları, nasıl oldukları ve nasıl oldukları konusunda iletişim halinde olmanın önemli olduğunu düşünüyorum.” yapıyorlar. gidiyorlar.” vücutlar yapıyor?Açıkçası, koçluk personeli refah olarak onlarla temas halinde.
Du Plessis, “Takımdaki birkaç genç sorunu, sadece bunun üstesinden geldiğimizden emin olmaya çalışıyoruz. Güzel ve erken başladık, bu nedenle herkesin yarışma başlamadan önce takım olarak birlikte biraz zaman geçirmesi güzel.” dedi Du Plessis. .
RCB, geçen yıl harika bir IPL sezonu geçirdi ve 14 maçta sekiz golle dördüncü oldu. Du Plessis ikinci görevi için RCB’ye katılıyor ve bu kez tarafının yakalanması zor IPL kupasını ele geçirmesine yardım etmeyi umuyor.
Üç kez finalist, beş kez şampiyon olan Mumbai Kızılderililerine (MI) karşı kampanyasını 2 Nisan’da Chinnaswamy Stadyumu’nda başlatıyor.