YENİ DELHİ: Hint postası çıktı Hindistan Post GDS Sonucu 2023 bugün, 11 Mart 2023. Gramin Dak Sewak işe alım sınavına giren adaylar, sonucu şu adresteki resmi web sitesinden kontrol edebilir: indiapostgdsonline.gov.in.
Hint postası GDS 2023 sonucu tüm çevrelere duyurulmuştur. Kısa listeye alınan adaylar şimdi Belge Doğrulama (DV) için çağrılıyor. Bu adayların belgelerini 21 Mart 2023 tarihinde veya öncesinde isimlerine göre sıralanan Bölüm Başkanı tarafından doğrulatması gerekir. Kısa listeye giren adaylar, belge doğrulama süreci için tüm ilgili belgelerin orijinalleri ve iki takım kendi onaylı fotokopileriyle birlikte doğrulama için öne çıkacaklardır.
Doğrudan bağlantı: GDS 2023 sonucu(Tüm çevreler)
İndirmek:Hindistan Post Sonucu – Bihar Circle
İçinde görünenler Hindistan sonrası GDS Sınav 2023, aşağıdaki adımları izleyerek sonuçlarını kontrol edebilir ve indirebilir.
İndirmek: Hindistan Post Sonucu – Tamil Nadu Circle
İndirmek: Hindistan Posta Sonucu – Batı Bengal Çevresi
İndirmek: Hindistan Posta Sonucu – Uttar Pradesh Circle
İndirmek: Hindistan Post Sonucu – Maharashtra Circle
İndirmek: Hindistan Post Sonucu – Delhi Circle
İndirmek: Hindistan Post Sonucu – Rajasthan Circle
Nasıl kontrol edilir Hindistan Post GDS Sonucu 2023?
1. Adım. India Post GDS resmi sitesini indiapostgdsonline.gov.in adresinde ziyaret edin.
2. Adım. Ana sayfada Hindistan Postası’na tıklayın GDS sonucu 2023 çevrenize göre bağlantı
3. Adım. Sonucun bir PDF’si ekranda açılacaktır.
Adım 4. Adınızı listeden kontrol edin
5. Adım. Gelecekte başvurmak üzere sonucu indirin ve yazdırın
Ayrıca okuyun: Hindistan Post GDS 2023 Belge Doğrulama Süreci
Seçim süreci
Başvuru sahipleri, sistem tarafından oluşturulan bir liyakat listesine dayalı olarak katılım için kısa listeye alınacaktır. Liyakat listesi, onaylı kurulların 10. standardının lise sınavında elde edilen notlara/notların/puanların notlara dönüştürülmesine dayalı olarak oluşturulur ve 4 ondalık basamak doğruluğu ile bir yüzdeye toplanır.