IND vs AUS: Mitchell Starc, Hindistan’da bir seriyi kazanmanın heyecan verici olduğunu söylüyor | kriket haberleri

QasiM

Global Mod
Global Mod
VİZAKHAPATNAM: Mitchell StarcPazar günü Dr YSR ACA-VDCA Stadyumu’nda Avustralya’nın Hindistan’a karşı 10 kalelik büyük zaferini beş kaleyle kuran, stratejinin güç oyununda küçük kapıları almak olduğunu ve burada onlar için iyi çalıştığını söyledi.
“Aslında yeni bir oyun planı değil, güç oyununda her zaman küçük kapıları almaya çalıştım ve bugün güç oyununda altı kaleyi alabildik. Güç oyununda kaleleri almak, bir günlük krikette ilerlemenin yoludur çünkü oyunu o noktadan itibaren kontrol edebiliriz. Bugün yaptığımız buydu ve işler yerine oturdu” dedi Starc maçtan sonra.

Hindistan'ın en düşük 5 puanı

Sağ elini kullanan vuruculara bowling oynaması onun için bir avantaj mıydı? “Bu şekilde çalışmıyor ve kesinlikle benim için değil. Ben sadece hızlı bowling oynamayı ve topu yukarıda ve sallamayı seviyorum, böylece vurucunun sağ elini mi yoksa sol elini mi kullandığı önemli değil” dedi.

1/11

Beş Yıldızlı Starc Avustralya’nın Hindistan’ı Geçmesine Yardımcı Oluyor, Seviye Serisi

Alt yazıları göster

TOI Sports hakkında daha fazlasını okuyun

Avustralya, 2. ODI’de Hindistan’a karşı 10 kalelik ezici bir zafere doğru ilerlerken, Mitchell Starc Hindistan’ın beş kaleli dizisini parçaladı.

Bu galibiyetle Avustralya, üç maçlık serilerini 1-1 berabere kıldı.

Avustralya, Çarşamba günü Chennai’de heyecan verici bir final ayarlamak için kazanmak için 118’i kovaladı ve sadece 11 üstte evine baskın yaptı.

Vahşi bir Mitchell Marsh, 36 topta yenilmemiş bir 66 attı – altı altılı vuruş

Travis Head, turistleri bitiş çizgisinden geçirmek için 51 yaptı.

Avustralya, Hindistan’ı sopaya koydu ve Starc, Shubman Gill’i bir ördek için yakaladığı için erken vurdu.

Starc, birkaç dakika sonra Rohit Sharma ve Suryakumar Yadav’ı art arda gelen toplarda oyundan çıkardı.

Skipper Rohit 13 sayı farkla oyundan çıktı. KL Rahul, Starc’tan gelen keskin bir kanat oyuncusunun üzerine düştü.

Nathan Ellis onu lbw’yi 16’da 31’e sabitlerken Hindistan, Virat Kohli’ye yenildi.

Hindistan, evinde Avustralya’ya karşı en düşük ODI toplamıyla sınırlıydı.

Avustralyalılar bu geziyi Hindistan’da Dünya Kupası oynanırken şartlara alışmak için mi kullanıyor? “Evet, şartlara alışmak yardımcı oluyor ama her seri gelişmek ve hedeflerimiz doğrultusunda çalışmak için bir fırsat. Bir gözümüz Dünya Kupası’ndayken ve koşulları istismar ederken, bu seriyi kazanmak için daha önemli bir işimiz olduğu açık. Chennai’ye gidiyoruz ve seriyi orada kazanmayı umuyoruz. Bu, Hindistan’ı Hindistan’da yenmek için heyecan verici bir ihtimal. O hedefi aştığımızda, Dünya Kupası’na ve onun hazırlıklarına daha fazla odaklanabiliriz. Dünya Kupası için daha gidilecek çok yol var ama acil hedef bu seriyi kazanmak” dedi.

Kriket vurucuları.