IND vs AUS: İngiltere’den ilham alan Travis Head, Hindistan’a saldırmak istiyor | kriket haberleri

QasiM

Global Mod
Global Mod

MELBOURNE: İngiltere’nin Pakistan’daki cesaretinden ilham alan Avustralyalı topa vuran oyuncu travis kafası dönen atışlara yönelik muhafazakar yaklaşımından kaçınacak ve rakibin bowling saldırısına hakim olmayı amaçlayan Hindistan’a karşı Test serisine girecek.
Hindistan ve Avustralya, 9 Şubat’ta başlayacak olan dörtlü Test Gavaskar-Border Trophy’de karşı karşıya gelecek.
Head, takımın Hindistan’a gitmesinden önce Sydney Morning Herald’a “İngiltere’nin Pakistan’da nasıl oynadığına baktığımda muhtemelen geriye baktım ve bu serilerde spinlere karşı olmak istediğim kadar olumlu değildim” dedi.
“Bu seride spinlere karşı oynadığım gibi hissediyorum – Avustralya’da tamamen farklı olduğunu biliyorum – ama ne kadar pozitif olursam, ayaklarım o kadar iyi olur ve savunmada o kadar iyi olurum.
“Bunu bu yaz hızlı bowling oynayarak gördük. Topu kovalarken ön ayak savunmam muhtemelen şimdiye kadarki en iyisi ve bence oraya savunmacı bir tavırla değil, olumlu bir tavırla gitmeliyim.”
Head, Asya’da 2018 ve 2022’de Pakistan’a ve geçen yıl Sri Lanka’ya karşı oynadığı önceki üç serisinde, bowling oyuncularını yavaş bowling oyuncularının altına koymak için mücadele etti.
Alt kıtadaki önceki görünümleri ona 21: 30’da 11 isteka 213 tur verdi.
Head, “Pakistan ve Sri Lanka’da biraz defansif taraftaydım, topa her zaman vurduğunuz yerdeydim,” dedi.
“Ama oraya git, oraya yerleşmek ve arazinin yapısını anlamak ve rolümün ne olabileceğini anlamak için uzun zamanımız var. Düşük puan alabilir, yüksek puan alabilir, büyük veya 40, 50 puan alman gerekebilir. , 60 size bir test eşleşmesi sağlayabilir.”