İlk kez sahneye çıkan Todd Murphy, Hintli erkeklerin ellerini çok iyi kullanabildiğini söylüyor | kriket haberleri

QasiM

Global Mod
Global Mod

YENİ DELHİ: Avustralya için bir rüya başlangıcı Todd Murphy Cuma günü Nagpur’daki VCA Stadyumu’ndaki açılış Testinde Hindistan’a karşı beş wicket çekişini iddia eden.
Şimdiye kadar 36 üstte 82’de 5 sayı atan Murphy, Hintli vurucuların spinnerlere karşı ellerini oldukça iyi kullandığını ve bunun da onlara çok sayıda gol fırsatı verdiğini hissetti.

“Oldukça özel bir kaç gün oldu ve ilk çıkışımda beş kaleyle bunu tamamlamak, umabileceğimden daha fazla ve hayatımın geri kalanında geriye dönüp bakacağım bir şey olacak. gurur duymak,” Murphy Oyunun ikinci gününün sonunda dedi.
“Dünyanın dört bir yanından pek çok insan için bowling oynamadım, ancak bence Hintliler ellerini gerçekten iyi kullanıyorlar. Ellerini pedleri için uzatıyorlar ve ayrıca birçok gol fırsatları var. Bu yüzden her zaman bir çok zor bir meydan okuma. Ve oldukça zordu,” diye ekledi Murphy.
22 yaşındaki off-spinner, kaptan Rohit Sharma ev sahibi için 120 vurduktan sonra 2. Günde Hindistan körfezini kontrol etmek için dört kez vurdu.
KL Rahul’un ilk Test kalesi olduğunu iddia eden Murphy, R Ashwin lbw’yi tuzağa düşürdü ve 2. Gündeki ilk seansta Cheteshwar Pujara’yı kısa ve ince bir bacakta yakaladı.
Murphy, 12 saniye geride kalan Virat Kohli de dahil olmak üzere Hint kriketinin yiğitlerini devirmek için olağanüstü bir kontrolle turistlerin gözünde öne çıktı.
Victoria yerlisi Murphy, ilk kez sahneye çıkan arkadaşını tuzağa düşürürken beşinci oldu Srikar Bharat lbw – hakem tarafından verilmeyen ancak Avustralya tarafından başarılı olarak değerlendirilen bir karar.
Murphy orta tempolu biri olarak başladı, ancak daha sonra molaların onun kartviziti olduğunu keşfetti.
“Dürüst olmak gerekirse, ortalama hızımın zaten pek iyi olmadığını düşünüyorum, bu yüzden spinsiz bowling ile ağları kurcalamaya başladığım bir noktaya geldim ve evet, elimden gelenin iyi olduğu konusunda gerçekten iyi geri bildirimler aldım.
“Ben de oradan gittim ve üzerinde çalışmaya devam ettim ve bu şimdiye kadar yaptığım en iyi şey. Çok minnettarım,” dedi.
Bir yıl önce birinci sınıf kriket bile oynamayan ve şimdi Testlerde övünecek beş puanı olan Murphy için harika bir yolculuktu.
“Sanırım geçen yıl bu zamanlar hala eyalet dışındaydım, bu yüzden oldukça hızlı bir ilerleme oldu” diye itiraf etti.