İki saatlik uyku, ardından bir ömür boyu performans. Doğru zamanda geldi, dördüncü Manuel parladı

QasiM

Global Mod
Global Mod
Bu kızın sınırları yok.


N oekv fantastik bh'den ne zaman, ona liderlik edecek.


Ne zaman önümdeki koşuculara yetişmeye çalışmalıyım, elimden geleni yapıyorum.


Yetişkinler arasındaki ilk bireysel yarışmada yarı finale kalmayı kendine hedef edindiğinde, madalya için kolaylıkla mücadele edecek.


Ve aslında o kadar da uzakta değildi.


Doğru, onu bu şehirden ayıran yüzde 44'ü hala şirketin borsasında oldukça büyük bir köy. Geçen yıl turnuvanın sonunda Tboe'deki kendi stadyumunda 51.23'lük kişisel rekorunu kutladığını hatırlıyoruz.


Ve şimdi? 50.52, yüzde 71 daha hızlı.


Ve onun henüz on sekiz yaşında yetenekli bir şair olduğunu da unutmayalım.


Hayatın sonucunun ardından yalnızca dakikalarca yaşamak, daha fazla dikeni zevkle üstlenmek ve kendimi geliştirmek için beni son derece motive etti. Sanırım kişisel rekorumu taşımak için daha iyi bir zaman seçemezdim.


Manuel son birkaç günde gerçekten iyi vakit geçirdi.


Pai'deki Olimpiyat Oyunlarında 50,59'luk as ile yerini garantilediği Zlat tretra sonucunun kutlamasından yeni kurtulmuş olan oyuncu, uzun bir koşuyu sabırsızlıkla bekliyor. Ve bu sefer çok daha değerli. Harika hissettim. Dördüncü şehir de olsa ben gerçekten bir insanım.



Lurdes Gloria Manuel, Avrupa Şampiyonası'nda şirketin bitiş çizgisine ulaştı.



Önceki günlerden beri iki bacağında zaten binlerce ayak vardı, bu yüzden bu kadar genç yaşta böyle bir durumla nasıl başa çıkacağı merak konusuydu. O kadar da yorgun değildim. Gerçekten kendimi pek iyi hissetmedim, bu sabah bile. Ama iki saat boyunca bayıldım ve bu bana enerji kazanmamı sağladı, diye övdü kendini.


Ve eğer büyük baştan çıkarma iğnesinin baskısının onu karara bağlayacağını beklerseniz, yanılıyorsunuz.


Başlangıçtan ve yarı finallerden önce kesinlikle daha gergindim, diye açıkladı. Ayrıca stadyuma çıkışı ve taraftarların alkışları da hoşuna gitti. Çok güzel bir duyguydu, muhtemelen en güzel atletik deneyimlerden biriydi. Maçtan önce taraftarların bize tezahürat yaptığını duymak bana çok yardımcı oldu.


Geçtiğimiz yüzyılda kendisinden önceki yarışı kazanmak için elinden geleni yaptı. En iyi oyuncu Hollandalı Lieke Klaverov'du.


Benim için oldukça hızlı gidiyordu. Bir yıl sonra görüşürüz, diye güldü genç kadın. Bugün her şeyimi verdim ve dördüncü olduğum için mutluyum çünkü bu, uzaklaşılması gereken güzel bir hedef. İçindeki potansiyeli görebiliyorum ve onu yeni boyutlara taşıyabiliyorum.


Ve Pai'de zirveye ulaşmak için formunu geliştirecek.


İtalyan metropolünde hızlı bir başlangıç yapmayı denedi. Onu aradım. Sonunda gideceklerini duydum, havalandım, hızlanıp hızlanmaya çalıştım, döktüm.


Ve sonunda yıllar sonra ilk kez benim kıyafetlerimi giydiğini bir kez daha gösterdi.


Genç hangi seviyede durmak istiyor? Peki bu önemli etkinlikte kendi rekorunu yeniden zorlayacak mı?


Yakında ünlü Stade de France'ın kaldırımlarında bulacaksınız…