IIT Madras, MA kabulleri için GATE puanı 2023 ile kayıt sürecini başlatacak

ManK

New member

YENİ DELHİ: Hindistan Teknoloji Enstitüsü Madras İnsan ve Toplum Bilimleri Bölümü (HSS), MA ve MTech programlarına kabul için GATE puanları aracılığıyla kayıt sürecini başlattı.
İngilizce, Ekonomi ve Kalkınma Çalışmaları alanında iki yıllık Yüksek Lisans programlarına kabul için XH, yani Beşeri Bilimler ve Sosyal Bilimler konu kodunda geçerli bir GATE puanına sahip adaylardan başvurular alınmıştır.
İlgilenen adaylar başvurularını yapabilirler. HTE Madras Kabulü 2023 07 Nisan 2023 tarihinde veya öncesinde GATE puanları aracılığıyla. Çevrimiçi başvuru yapmak için adayların hss.iitm.ac.in adresindeki resmi web sitesini ziyaret etmesi gerekir.
Başvuruyu yapmak için aşağıda makalede adım adım bir süreçten bahsedilmiştir. HTE Madras 2023 Kabulü.
GATE Puanıyla IIT Madras Kabulü 2023’e Nasıl Başvurulur?
1. Adım: adresindeki resmi web sitesini ziyaret edin. hss.iitm.ac.in
Adım 2: Ana sayfada, HTE Madras kabul kayıt bağlantısına tıklayın.
3. Adım: Formu doldurmaya devam edin ve beyanınızı gönderin.
Adım 4: Son sayfayı indirin ve ileride kullanmak üzere kaydedin.
Erişim bağlantısı burada
Enstitü tarafından paylaşılan program detaylarına göre, öğrencilerin yüksek lisans derecesine hak kazanabilmeleri için en az 200 krediyi tamamlamaları gerekmektedir. Her akışta Hintli öğrenciler için toplam 25 koltuk vardır; yabancı öğrenciler için kontenjan fazla olacaktır.
Her akışın öğrencileri doktora derecesine yükseltme seçeneğine sahiptir. sınıf. Daha fazla bilgi için adaylar IIT Madras’ın resmi web sitesini ziyaret edebilirler.