Kashipur/Yeni Delhi: Indian Institute of Management Kashipur ve TimesPro, Executive Master of Business Administration (Analytics) programının ikinci partisi için kabul sürecinin başladığını duyurdu. [EMBA (Analytics)] çalışan profesyonelleri iş uygulamalarını iyileştirmek ve kurumsal süreçleri optimize etmek için verileri eleştirel bir şekilde analiz etmelerine yardımcı olacak becerilerle donatmak.
Analytics’te iki yıllık Executive MBA [EMBA (Analytics)] adayları teknoloji becerileri, iş temelleri, yönetim uygulamaları, liderlik, strateji vb. konularda eğitecek çok disiplinli bir derecedir. Program, Endüstri 4.0’da gelişmek için işlevler arası yetkinliklerini geliştirmek için yeni çağın iş analizi becerileriyle entegre edilmiştir. . Bu veri odaklı ve yönetsel beceriler, öğrencilerin büyümeyi desteklemek için gelişen teknolojilerden yararlanmalarına yardımcı olur.
İşletme Yüksek Lisansı (Analytics), İş Analitiği, Yapay Zeka, Makine Öğrenimi, Derin Öğrenme, Yönetim vb. Gibi temel alanlara odaklanacaktır. Program, TimesPro’nun son teknoloji Etkileşimli Öğrenme (IL) aracılığıyla yürütülecektir. ) platformu ve Doğrudan Cihaza (D2D) modunda sunulur ve öğrencilerin uygulamalı deneyim kazanması ve fakülte ve endüstri uzmanlarıyla etkileşim kurması için her dönem sürükleyici bir kampüs oturumu içerir. Sağlam pedagoji, dersleri, vaka çalışması tartışmalarını, proje çalışmasını, sınıf alıştırmalarını, sunumları, eve götürme alıştırmalarını, simülasyonları, tezleri vb. içerir.
Programın ilk partisinde ortalama dokuz yıllık iş tecrübesine sahip ve ITES, bilişim, ilaç, altyapı ve havacılık gibi çeşitli sektörlerden 95 öğrenci yer aldı.
prof. Kunal Ganguly, Yönetim Kurulu Başkanı, IIM Kashipursöz konusu, “IIM Kashipur’da bizler, çalışan profesyonelleri kuruluşlarda büyümeyi başlatmalarına yardımcı olacak veri odaklı çözümler ve analitik becerilerle donatmak için TimesPro ile iki yıllık Executive MBA – Analitik Programının ikinci serisini duyurmaktan mutluluk duyuyoruz. IIM Kashipur’daki program, olağanüstü beceriler ve modern uygulamalar hakkında anlayış arayan profesyoneller için bir yol olacaktır.
Duyurudan bahsetmişken, Sunil Sood, İşletme Müdürü, Yönetici Eğitimidedi TimesPro, “TimesPro, profesyonellerin kuruluşlar için veriye dayalı kararlar almak üzere iş analitiğini kullanarak yetkinlikler oluşturma becerilerini geliştirmeleri için İşletme Yüksek Lisansını (Analytics) başlatmaktan heyecan duyuyor. EMBA (Analytics), endüstri talepleriyle uyumludur ve profesyonellerin kariyer gelişimlerinde ve kuruluşlarında büyümelerinde yardımcı olur.”
IIM Kashipur Hakkında:
Hindistan Yönetim Enstitüsü Kashipur, 2011 yılında Hindistan Hükümeti tarafından kurulan ikinci nesil bir IIM’dir. Yenilikçi öğretim yöntemleri kullanarak, yüksek kaliteli araştırmayı teşvik ederek ve sürdürülebilir liderliği uygulayarak yönetim eğitiminde mükemmellik için çaba göstermektedir. Enstitü, kapsayıcı ve hem bölgesel kalkınmaya hem de uluslararasılaşmaya odaklanırken eleştirel düşünme, yenilikçilik ve girişimcilik yeteneğine sahip sosyal açıdan bilinçli, yetkin ve etik iş liderleri ve araştırmacıları geliştirir. IIM Kashipur, dört temel değerine bağlıdır: meslektaşlık, şeffaflık, yeşil farkındalık, tüm paydaşlarla proaktif katılım.
IIM Kashipur’un stratejik hedefi, akademik ekosistemin iyileştirilmesi; eğitim teorisi, uygulaması ve araştırması arasındaki sinerji; yenilikçiliği, girişimciliği ve kamu hizmetlerini teşvik etmek; yerel paydaşların güçlendirilmesi; toplumun ekonomik olarak zor durumdaki kesimlerinin canlandırılması; ve cinsiyet çeşitliliği. Enstitü, MBA ve EMBA programları, Yönetici Eğitimi, Doktora programlarının yanı sıra Yönetici/Yönetim Geliştirme, Kısa Süreli Programlar ve Lisansüstü/Yönetici Sertifika Programları aracılığıyla akademik mükemmelliği teşvik eder. Enstitü, çeşitli PSU’lar, bakanlıklar, ulusal akademiler ve çeşitli eyalet ve merkezi hükümet kurumlarıyla işbirliği yapmaktadır.
TimesPro Hakkında:
2013 yılında kurulan TimesPro, aday öğrencileri rekabetçi bir dünyada yükselmeleri için becerilerle donatarak kariyer gelişimini artırmaya adanmış lider bir Yüksek EdTech platformudur. TimesPro’nun H.EdTech programları, endüstrinin hızla değişen taleplerini karşılamak için oluşturulmuş ve bunları erişilebilir ve uygun fiyatlı hale getirmek için teknoloji ile birleştirilmiştir.
TimesPro, farklı kategorilerde, endüstrilerde ve yaş gruplarında oluşturulmuş ve derlenmiş çeşitli öğrenme programları sunar. BFSI, e-ticaret ve teknoloji sektörlerindeki erken kariyerler için istihdama yönelik programlar; IIM’ler ve IIT’ler gibi önde gelen eğitim kurumlarıyla ortaklaşa çalışan profesyoneller için yönetici eğitimi; ve kurumsal düzeyde örgütsel öğrenme ve gelişim müdahaleleri.
TimesPro ayrıca, istihdam edilebilirliği artırmak ve sağlam bir iş gücü oluşturmak için beceri kazandırma ve yeniden beceri kazandırma çözümleri sağlamak üzere Hindistan’daki endüstrilerdeki önde gelen ÇUŞ’larla ortaklık kurar. TimesPro, Times of India Group’un bir Yüksek Eğitim Teknolojisi girişimidir.
Yasal Uyarı: TimesPro tarafından üretilen içerik