IIM Jammu ve IICA ortaklaşa yeni ‘Kurumsal İşler ve Yönetimde Yönetici MBA’ programını başlatıyor

ManK

New member

JAMMU: Indian Institute of Management (IIM) Jammu, Indian Institute of Corporate Affairs ile birlikte (IICA) yeni bir program başlattı, Yönetici İş ilişkileri ve yönetiminde MBA Yeni Delhi’de.
Program tarafından başlatıldı Manoj Govil, IAS, Sekreter, Kurumsal İşler Bakanlığı, Hindistan Hükümeti, Padmashri Dr. Milind. Yönetim Kurulu Başkanı P. Kamble, IIM JammuProf. BS Sahay, Direktör, IIM Jammu, Praveen Kumar, IICA Genel Müdürü ve CEO’su ve Prof. Naveen Sirohi, School of Finance, IICA ve Dr. Her iki enstitünün üyeleri.
Özel davetli Hindistan Hükümeti Ticaret Bakanlığı Sekreteri Manoj Govil olayla ilgili bir konuşma yaptı ve lansmanı her iki enstitü için de ulusal öneme sahip tarihi bir gün olarak nitelendirdi.
Bu programı hızlı bir şekilde başlatmak için IICA ve IIM Jammu’nun çabalarını övdü. Programın kurumsal ilişkiler, kurumsal yönetişim, mevzuata uygunluk, yönetim ve kurumsal sosyal sorumluluk alanlarında kapsamlı bir öğrenme süreci sağlamayı amaçladığını söyledi.
Ulusal öneme sahip iki kurum arasındaki bu işbirliği, iş dünyasının güncel sorunlarının kaynaşmasını sunuyor. VUCA (Değişken, Belirsiz, Karmaşık ve Muğlak) zamanlar ve yönetim alanında uzmanlık eğitimi.
Padmashri Dr. Milind. IIM Jammu Yönetim Kurulu Başkanı P. Kamble, söz konusu programın önemini daha da vurguladı ve her iki enstitü için de önemli bir kilometre taşı olarak selamladı.
IIM Jammu Direktörü Prof BS Sahay, lansmanı her iki enstitü için de ulusal öneme sahip olağanüstü bir gün olarak nitelendirdi.
IICA Genel Müdürü ve CEO’su Praveen Kumar, günümüzün hızlı tempolu senaryosunda, geleceğin işletme yöneticilerinin hayatta kalmak ve gelişmek için düşünme ve hareket etme biçimlerini sürekli olarak geliştirmeleri ve rollerini genel yönetim ve raporlamanın ötesine taşımaları gerektiğini söyledi.
Kurumsal İşler ve Yönetimde Executive MBA (Harmanlanmış Mod), kariyer ortası profesyonellerin iş ilişkilerini ve yönetim becerilerini ve bilgilerini ilerletmeleri ve geliştirmeleri için tasarlanmış benzersiz bir programdır.
Program için gereken minimum deneyim üç yıldır. Program, kurumsal ilişkiler liderliği pozisyonlarını yerine getirmek isteyen çeşitli sektörlerden tüm profesyonellere ve girişimcilere açıktır.