Kalküta: Hindistan Kalküta Yönetim Enstitüsü ve TimesPro dördüncü partiyi başlattı BORU (Öğreniyorum Geliştiriyorum Arzu Ediyorum Sunuyorum): Yıkıcı değişimi anlamak ve kuruluşlarını büyüme ve dayanıklılığa yönlendirmek için gereken bilgi ve becerileri arayan üst düzey yöneticiler için yenilikçi bir kampüs içi program olarak tasarlanmış gelişmiş bir yönetim programı.
Fortune dergisinin CEO anketi, yalnızca yüzde yedisinin başarılı küresel liderler oluşturduklarına inandığını ortaya koydu. McKinsey’in liderlik araştırması, liderlerin krizler sırasında işbirliğini geliştirmesi, sakinliği sağlaması, iyimser kalması, empati göstermesi ve etkili bir şekilde iletişim kurması gerektiğini belirtti. Bir Forbes araştırması, liderlerin bir güven ve şeffaflık kültürü geliştirerek kuruluşlarını dönüştürmeleri gerektiğini belirtir.
BORU her biri yaklaşık bir hafta uzunluğunda olan ve bir yıl boyunca planlanmış dört kampüs içi modül içerir. Dört modül aracılığıyla öğrenciler finans, stratejik düşünme ve operasyonlardaki modern kavramlarla tanıştırılır: LEARN (The Functional Capabilities of the Business Enterprise), ENHANCE (The Cognitive Capabilities of the Distinctive Executive), ASPIRE (Contemporary Challenges for the Business Enterprise) ve DELIVER (Etkili Yönetici için Yollar ve Sonuçlar). Her modül, üst düzey yöneticilerin temel görevlerini ve 21. yüzyılda büyüyen işletmeleri yönetmenin temel çağdaş kaygılarını kapsayan, özenle seçilmiş bir dizi oturum içerir. Program, yöneticilerin, direktörlerin ve sahiplerin müzakere, çatışma çözme ve stratejik düşünme becerilerinde ustalaşmalarını, operasyonların, pazarlamanın ve finansın temel işlevlerine aşina olmalarını ve dijitalleşme ve küresel bozulma gibi karmaşık iş sorunlarıyla başa çıkmalarını sağlar. Ayrıca, organizasyonlarındaki geçişi etkili bir şekilde yönetmek için bir liderlik çerçevesi tasarlamayı ve ataleti aşmak ve büyümeyi başlatmak için fırsatlar yaratmayı öğrenirler.
Bu yenilikçi program, deneyimli profesyonellerden oluşan sektörler arası yüksek performanslı bir akran grubuna katılmak ve IIM Kalküta’nın yeşil Joka kampüsünde dört sürükleyici bir haftalık modül için şahsen tanışmak isteyen üst düzey yöneticiler ve girişimci liderler için özel olarak geliştirilmiştir. İlk üç partide program, ilaç, otomotiv, bilgi teknolojileri, bankacılık, finansal hizmetler ve sigortacılık, savunma, perakende, telekomünikasyon, tüketici elektroniği, gayrimenkul, Edtech ve daha fazlası, çelik gibi çeşitli sektörlerden üst düzey yöneticileri bir araya getirdi. ve çimento. . Programa hem Hint şirketlerinden hem de çok uluslu şirketlerden, hem kar amacı güden hem de gütmeyen sektörlerden, büyük köklü şirketlerden, yeni kurulan genç şirketlerden, özel sektörden ve hükümetten katılımcılar geliyor. Eşsiz program tasarımı ve çağdaş içeriği, onu ülke çapında kategorisinde en çok aranan programlardan biri haline getirdi. bu BORU program aynı zamanda girişim kurucularını, kurumsal liderliklerini ve endüstri liderleriyle ağlarını güçlendirmenin nüanslarını öğrenmek için cezbetti.
Duyurudan bahsetmişken, prof. Anirvan Pant, Doçent, IIM Kalkütasöz konusu, “İlk üç gruptaki katılımcılar, programın kişisel gelişimleri, kariyerleri ve dolayısıyla ilgili kuruluşları üzerindeki dönüştürücü etkisini doğruladılar. Katılımcılardan alınan geri bildirimler, programın eleştirel düşünme, sorun çözme ve kuruluşları için stratejik girişimleri yönetme becerilerini olumlu yönde etkilediğini gösteriyor.”
Sunil Sood, İşletme Müdürü – Yönetici Eğitimi, TimesProsöz konusu, “BORU Endüstri 4.0’ın değişen ortamına ayak uydurmak için hızlı ve kararlı kararlar almak üzere yeni liderlik ekipleri oluşturmak için kuruluşların yeteneklerini güçlendirecek gelişmiş bir yönetim programıdır. Temel kavramlar, geleceğin liderlerini dijital ve hızlı tempolu ekonomi için zorunlu olan teknoloji becerileriyle donatacak.”
bu BORU program, IIM Kalküta kampüsünde tamamen kişisel bir modda sunulacaktır. Program, IIM Calcutta’nın dersler, vaka tartışmaları ve deneyimsel grup alıştırmaları gibi çeşitli biçimleri içeren kanıtlanmış eklektik portföy yöntemini izler. Programı tamamlayan adaylara IIM Kalküta’dan bir sertifika verilecek ve IIM Kalküta Yönetici Eğitimi Mezunları statüsü verilecektir.
Hindistan Yönetim Enstitüsü Kalküta Hakkında:
Kasım 1961’de Hindistan Hükümeti tarafından Alfred P. Sloan Yönetim Okulu (MIT), Batı Bengal Hükümeti, Ford Vakfı ve Hint Endüstrisi ile işbirliği içinde kurulan Indian Institute of Management Calcutta (IIM Calcutta) yönetimde lisansüstü çalışmalar ve araştırma için ilk ulusal enstitü.
Son altmış yılda, IIM Calcutta, lisansüstü ve doktora programları, yönetici eğitim programları ve araştırma ve danışmanlık faaliyetleri aracılığıyla yüksek kaliteli yönetim eğitimi sağlama konusunda küresel bir itibar kazandı. Collegiate Schools of Business’ı Geliştirme Derneği (AACSB) akreditasyonlarına sahip Hindistan’ın ilk ‘Üçlü Akredite’ yönetim okuludur; Avrupa Kalite İyileştirme Sistemi (EQUIS); ve MBA Derneği (AMBA).
Bugün IIM Calcutta, Asya’nın en iyi İşletme Okullarından biridir. İş dünyası ile güçlü bağları, onu Hindistan’ın en iyi yeteneklerini çekmek ve Hint kuruluşlarında yönetim uygulamalarını teşvik etmek için ideal bir kurum haline getiriyor.
TimesPro Hakkında:
2013 yılında kurulan TimesPro, aday öğrencileri rekabetçi bir dünyada yükselmeleri için becerilerle donatarak kariyer gelişimini artırmaya adanmış lider bir Yüksek EdTech platformudur. TimesPro’nun H.EdTech programları, endüstrinin hızla değişen taleplerini karşılamak için oluşturulmuş ve bunları erişilebilir ve uygun fiyatlı hale getirmek için teknoloji ile birleştirilmiştir.
TimesPro, farklı kategorilerde, endüstrilerde ve yaş gruplarında oluşturulmuş ve derlenmiş çeşitli öğrenme programları sunar. BFSI, e-ticaret ve teknoloji sektörlerindeki erken kariyerler için istihdama yönelik programlar; IIM’ler ve IIT’ler gibi önde gelen eğitim kurumlarıyla ortaklaşa çalışan profesyoneller için yönetici eğitimi; ve kurumsal düzeyde örgütsel öğrenme ve gelişim müdahaleleri.
TimesPro ayrıca, istihdam edilebilirliği artırmak ve sağlam bir iş gücü oluşturmak için beceri kazandırma ve yeniden beceri kazandırma çözümleri sağlamak üzere Hindistan’daki endüstrilerdeki önde gelen ÇUŞ’larla ortaklık kurar. TimesPro, Times of India Group’un bir Yüksek Eğitim Teknolojisi girişimidir.
Yasal Uyarı: TimesPro tarafından üretilen içerik