YENİ DELHİ: Ulusal Test Kurumu, adaylar tarafından denenen anketi, kayıtlı cevaplarını ve ön cevap anahtarlarını yayınladı. Hindistan Dış Ticaret Enstitüsü (IIFT) MBA (IB) sınavı resmi web sitesinde – https://iift.nta.nic.in.
Sınava giren adaylar, geçici cevap anahtarlarını aday girişi üzerinden resmi web sitesinde çevrimiçi olarak kontrol edebilir ve indirebilirler.
IIFT MBA (IB) 2023 sınavı 18 Aralık’ta yapıldı. Adaylar, itiraz edilen cevap anahtarı başına 200 Rs ödeyerek cevap anahtarına itiraz edebilirler.
Adaylara, itiraz edilen soru/cevap başına 200 Rs/- iade edilmeyen bir işlem ücreti ödeyerek herhangi bir cevap anahtarına itiraz etme şansı verilecektir. Cevap anahtarları üç gün boyunca görüntülenir.
Adayların meydan okumaları, konu uzmanlarından oluşan bir panelin yardımıyla NTA tarafından doğrulanır. Doğru bulunursa, cevap anahtarı buna göre revize edilecektir. Revize edilen Son Cevap Anahtarına göre sonuç hazırlanır ve duyurulur.
NTA’nın zorluklarla ilgili kararı nihaidir. Sonuç açıklandıktan sonra cevap anahtarı/anahtarları ile ilgili şikayet/temsilat kabul edilmeyecektir. Hiçbir adaya, itirazının kabul edilip edilmediği bildirilmeyecektir. NTA ayrıca adayın denediği anketi sonuçların açıklanmasından önce NTA web sitesinde tüm adaylar için gösterecektir.
Hindistan Dış Ticaret Enstitüsü (IIFT), MBA için bir giriş sınavı yapıyor Uluslararası iş programı.
Bu, cevap anahtarını kontrol etmek için genel süreçtir.
1. Adım: Resmi IIFT web sitesini ziyaret edin (www.iift.edu)
Adım 2: Uluslararası İşletme MBA programı veya giriş sınavı için bir bağlantı bulun.
3. Adım: Giriş sınavının cevap anahtarı veya çözümleri için bir bağlantı bulun.
Adım 4: Cevap anahtarını indirin ve cevaplarınızı verilen çözümlerle karşılaştırın.