iift.nta.nic.in adresinde yayınlanan IIFT 2023 Cevap Anahtarı, buradan indirin

ManK

New member

IIFT MBA 2023: Ulusal Test Kurumu (NTA) IIFT’yi yayımladı MBA 2023 Cevap Anahtarı bugün, 9 Ocak 2023. Hindistan Dış Ticaret Enstitüsü’nün IIFT sınavına giren adaylar, cevap anahtarını adresindeki resmi web sitesinden indirebilirler. iift.nta.nic.in.
Ulusal Test Kurumu, IIFT MBA (IB) 2023 sınavını 18 Aralık 2023 tarihinde gerçekleştirmiştir. Adaylar, resmi portalda başvuru numaralarını ve şifrelerini girerek IIFT Cevap anahtarına kolayca erişebilirler.
Adaylar, sınav kuruluşunun geçici cevap anahtarına karşı itiraz penceresini açtığını görebilir. Cevap anahtarından memnun kalmayanlar görüşlerini NTA’ya iletebilirler. Adayların, itiraz edilen her soru için 200 Rs ücret ödemeleri gerekmektedir.
İndirme: {link: IIFT cevap anahtarı 2023
Nasıl indirilir IIFT 2023 cevap anahtarı
1. Adım. iift.nta.nic.in adresindeki resmi web sitesini ziyaret edin
2. Adım. Ana sayfada “Cevap Anahtarı Sorusu – IIFT 2023” yazan bağlantıya tıklayın
Adım 3. Yeni bir sayfa açılacak, e-posta adresiniz ve doğum tarihinizle giriş yapın
Adım 4. IIFT Cevap Anahtarı 2023 ekranda açılacak
Adım 5. Adaylar gerekirse itiraz edebilir
6. Adım. Gelecekte kullanmak üzere cevap anahtarını indirin ve kopyalayın
IIFT 2023 sonuç ve kesin cevap anahtarı, cevap anahtarı itiraz penceresinde adaylardan gelen yorumlar incelendikten sonra açıklanacaktır.
IIFT MBA 2023 Hakkında
IIFT, MBA (Uluslararası İşletme) programına kabul için giriş sınavları yürütür; Uluslararası iş yönetimi.