IIFT MBA Sonucu 2023: Ulusal Test Ajansı, Hindistan Dış Ticaret Enstitüsü IIFT MBA Sonucu 2023’ü bugün, 11 Şubat’ta açıkladı. IIFT MBA sınavına giren adaylar, sonuçlarını resmi web sitesinden kontrol edebilir ve indirebilirler. iift.nta.nic.in.
Adaylar şu adrese erişebilir: IIFT sonucu sadece resmi portalda ‘Başvuru Numarası’ ve ‘Doğum Tarihi’ne giriş yaparak. NTA, IIFT MBA (IB) sınavını 18 Aralık 2022 tarihinde tek vardiyada gerçekleştirdi. Sınav geçici cevap anahtarı 9 Ocak 2023 tarihinde yayınlanmış ve varsa adaylara cevap anahtarına itiraz hakkı tanınmıştır.
Adaylar, sınav kuruluşunun şu özelliklere sahip olduğunu dikkate alabilir: IIFT son cevap anahtarı sonuçla birlikte. Nihai cevap anahtarı ve sonuç, itiraz süresi boyunca gelen yorumlar dikkate alınarak hazırlanmıştır.Doğrudan bağlantı: IIFT MBA (IB) Sonucu 2023
IIFT MBA Puan Kartı 2023-25 Nasıl Kontrol Edilir?
1. Adım. iift.nta.nic.in adresindeki resmi web sitesini ziyaret edin
Adım 2. Ana sayfada, “Adaylar etkinliği”ne gidin ve “IIFT (MBA) 2023-25 Puan Kartı” yazan bağlantıya tıklayın
Adım 3. Yeni bir sayfaya yönlendirileceksiniz, başvuru numaranızı ve şifrenizi veya doğum tarihinizi girin
Adım 4. IIFT MBA Puan Kartınız ekranda açılacaktır.
5. Adım. Gelecekte başvurmak üzere sonucu indirin ve yazdırın
Kısa listeye giren adaylar şimdi, Şubat veya Mart 2023’te gerçekleşmesi beklenen IIFT Grup Tartışması (GD) ve Kişisel Mülakat (PI) turlarında yer alacak.
IIFT MBA Hakkında
IIFT MBA (Uluslararası İşletme) programına kabul için giriş sınavına girer – ülkenin Uluslararası İşletme Yönetimi alanında yetenekli personele olan artan talebini karşılamak için yetenekli bir iş liderleri kadrosu geliştirmek için tasarlanmış altı aylık bir genel yönetim programı.