IIFT MBA Kabulleri 2023: Ulusal Test Ajansı, Hindistan Dış Ticaret Enstitüsü için çevrimiçi kayıt sürecini başlattı, IIFT MBA 2023 yabancı adaylar ve yerleşik olmayan Hintliler için. Yabancı ve NRI adayları, başvuru formunu şu adresteki resmi web sitesinde kaydedebilir ve gönderebilir: iift.nta.nic.in.
Programa göre, IIFT MBA (IB) kaydı 15 Mart 2023’te sona eriyor. Koltuklar yabancılar ve NRI’ler için ayrıldı ve kabulleri GMAT puanı ve mülakata göre değerlendiriliyor. Kısa listeye giren adaylar, IIFT kampüsünde yüz yüze bir görüşmeden veya çevrimiçi bir görüşmeden geçmelidir.
Yabancı ve NRI adayları için uygunluk
Bildirim: IIFT MBA 2023
Seçim süreci
Başvurunuzu buraya gönderin: IIFT MBA (IB) Yabancı ve NRI Adayları
IIFT MBA 2023’e Nasıl Başvurulur?
1. Adım: iift.nta.nic.in adresindeki resmi web sitesini ziyaret edin
Adım 2: Ana sayfada, “IIFT MBA(IB) 2023 – Yabancı Adaylar için 25 Başvuru” yazan bağlantıya tıklayın
3. Adım: Şimdi kaydolun ve başvuru formunu doldurun
4. Adım: Gerekli tüm belgeleri yükleyin ve başvuru ücretini ödeyin
5. Adım: IIFT MBA 2023 başvuru formunu gönderin ve ileride başvurmak üzere onay sayfasını yazdırın
Başvuru ücreti
Yurtdışı ve NRI adaylarının 200 ABD Doları / Rs tutarında bir başvuru ücreti ödemeleri gerekmektedir. 15.000.
IIFT MBA Hakkında
IIFT’nin amiral gemisi programı olan MBA (Uluslararası İşletme), ülkenin Uluslararası İşletme Yönetimi alanında artan yetenekli personel talebini karşılamak için yetenekli bir iş liderleri kadrosu geliştirmeye yönelik Uluslararası Ticarete odaklanan altı aylık bir genel yönetim programıdır.