IGNOU TEE Sınavı Revize Edildi Aralık 2022 İptal Edilen Derslerin Tarihleri ignou.ac.in’de Yayınlandı

ManK

New member
YENİ DELHİ: Indira Gandhi Ulusal Açık Üniversitesi, iptal edilen programlar için IGNOU TEE Aralık 2022’nin yeniden planlanmış sınav tarihlerini yayınladı. Revize edilen tarihleri kontrol etmek için adaylar IGNOU’nun resmi web sitesi olan ignou.ac.in adresini ziyaret edebilirler.
Resmi duyuruya göre, MLII-104, BNS-042 ve BPCC-110 ders kodları için yeniden planlanan tarihler yayınlandı. MLII-104 ve BNS-042 artık 5 Ocak 2023’te öğleden sonra ve sabah oturumlarında, BPCC-110 ise 6 Ocak 2023’te sabah oturumunda yapılacak.
Resmi bildirimi buradan okuyun
“Sonraki Derslerin Final Sınavının öngörülemeyen sebeplerden dolayı iptal edilerek yeniden planlandığı duyurulmuştur.” Ayrıca, etkilenen öğrencilerin revize edilmiş programa sahip salon biletini indirmelerinin istendiğini de sözlerine ekledi.

SL. Numara.Kurs koduSınavın düzenlenme tarihiSınavın yeniden planlandığı tarih
1MLII-10412.12.2022
(Sabah oturumu)
[TD]05.01.2023[/TD]

(öğleden sonra oturumu)

[TR]
[TD]2[/TD]
[TD]BNS-042[/TD]
[TD]13.12.2022[/TD]

(öğleden sonra oturumu)

[/TR]
[TD]05.01.2023[/TD]

(Sabah oturumu)

[TR]
[TD]3[/TD]
[TD]BPCC-110[/TD]
[TD]12.12.2022[/TD]

(Sabah oturumu)

[/TR]
[TD]01.06.2023[/TD]

(Sabah oturumu)

Ancak bunun için giriş bileti linki henüz resmi internet sitesinde aktif hale getirilmedi. Etkinleştirildiğinde, adaylar indirmek için resmi web sitesini ziyaret edebilirler. Ayrıca mekan biletini indirmek için aşağıdaki adımları takip edebilirler.
IGNOU Yeniden Planlanan Sınavlar Kabul Kartı 2022 Nasıl İndirilir?
1. Adım: Resmi web sitesini ziyaret edin – ignou.ac.in
Adım 2: Ana sayfada, gözden geçirilmiş sınav programına erişim kartı için mevcut bağlantıya tıklayın.
3. Adım: Kimlik bilgilerinizi girin ve gönderin
Adım 4: IGNOU salon biletiniz ekranda görüntülenecektir.
Adım 5: İndirin ve çıktısını alın.
Aralık 2022 IGNOU TEE sınavı 2 Aralık 2022’de başladı ve 9 Ocak 2023’te sona eriyor. Bazı programlar için sınavlar iki vardiya halinde yapılır.