IGNOU Ocak 2023 Oturum, toplantı, celse: Indira Gandhi Ulusal Açık Üniversitesi (IGNOU), Ocak 2023 oturumu için yeniden kayıt son tarihini uzattı. Bir önceki son başvuru tarihini kaçıran ilgili adaylar, resmi web sitesinde başvuru yapabilirler. ignou.ac.in.
Önceki programa göre, IGNOU Ocak oturumu için son kayıt yenileme tarihi 31 Aralık 2022 idi ve bu tarih 15 Ocak 2023’e uzatıldı. Henüz kayıt yaptırmamış adaylar bir sonraki yıl için kayıt yenileme formunu gönderebilirler. /sömestr ve çevrimiçi Ödeme.
IGNOU Ocak oturumu yeniden kaydına doğrudan bağlantı
Ocak 2023 IGNOU oturumu için nasıl yeniden kayıt olunur?
Adım 1. ignou.ac.in adresindeki IGNOU resmi web sitesini ziyaret edin
Adım 2. Ana sayfada, Ocak 2023 kayıt yenileme için mevcut olan bağlantıya tıklayın
Adım 3. Yeni bir sayfa açılacak, kayıt olun ve seçilen kurs için başvuru formunu doldurun
Adım 4. Başvuru ücretini ödeyin ve formu gönderin
5. Adım. İleride başvurmak üzere onay sayfasını indirin ve yazdırın
Ayrıca IGNOU, ODL ve çevrimiçi mod için Ocak 2023 oturumu için kabul kaydını açtı. Kayıt formunu göndermek için son tarih 31 Ocak 2023’tür.
Portala kaydolmada sorun yaşayan adaylar (OTP alamama/unutulan kullanıcı adı/şifre veya başka bir zorluk), hesabınızı sıfırlamak/e-posta kimliğinizi veya cep telefonu numaranızı güncellemek için bölge merkezine başvurabilirler.
Önceki programa göre, IGNOU Ocak oturumu için son kayıt yenileme tarihi 31 Aralık 2022 idi ve bu tarih 15 Ocak 2023’e uzatıldı. Henüz kayıt yaptırmamış adaylar bir sonraki yıl için kayıt yenileme formunu gönderebilirler. /sömestr ve çevrimiçi Ödeme.
IGNOU Ocak oturumu yeniden kaydına doğrudan bağlantı
Ocak 2023 IGNOU oturumu için nasıl yeniden kayıt olunur?
Adım 1. ignou.ac.in adresindeki IGNOU resmi web sitesini ziyaret edin
Adım 2. Ana sayfada, Ocak 2023 kayıt yenileme için mevcut olan bağlantıya tıklayın
Adım 3. Yeni bir sayfa açılacak, kayıt olun ve seçilen kurs için başvuru formunu doldurun
Adım 4. Başvuru ücretini ödeyin ve formu gönderin
5. Adım. İleride başvurmak üzere onay sayfasını indirin ve yazdırın
Ayrıca IGNOU, ODL ve çevrimiçi mod için Ocak 2023 oturumu için kabul kaydını açtı. Kayıt formunu göndermek için son tarih 31 Ocak 2023’tür.
Portala kaydolmada sorun yaşayan adaylar (OTP alamama/unutulan kullanıcı adı/şifre veya başka bir zorluk), hesabınızı sıfırlamak/e-posta kimliğinizi veya cep telefonu numaranızı güncellemek için bölge merkezine başvurabilirler.