IGNOU Kabulü 2023: Ocak Dönemi Kaydı 20 Şubat’a Kadar Uzatıldı, ODL, Çevrimiçi Programlar İçin Buradan Başvurun

ManK

New member

IGNOU kaydı 2023: Indira Gandhi Ulusal Açık Üniversitesi (IGNOU), Ocak 2023 Oturumu IGNOU için çevrimiçi kaydı uzattı. Henüz kayıt yaptırmamış adaylar, hem çevrimiçi programlar hem de Açık ve Uzaktan Eğitim (ODL) programları için başvuru formunu resmi web sitesi üzerinden gönderebilirler. ignou.ac.in.
Adaylar, Ocak IGNOU oturum kaydının 20 Şubat 2023’e kadar uzatıldığını not edebilir. Bu, IGNOU’nun bu oturum için başvuru tarihlerini ikinci kez uzatmasıdır.

Ocak 2023 dönemi için son yeni kabul tarihi 20 Şubat 2023’e uzatılmıştır. ODL Programına Kabul… https://t.co/dVADd67KHJ

— IGNOU (@OfficialIGNOU) 1676089826000
Adaylar, IGNOU Online ve ODL programlarına kayıt olmak için aşağıdaki adımları takip edebilirler.
Başvurunuzu buraya gönderin: IGNOU Çevrimiçi Programı 2023
Başvurunuzu buraya gönderin: IGNOU ODL Programı 2023
nasıl kayıt olunur IGNOU Kabul Ocak 2023?
1. Adım. ignou.ac.in adresindeki resmi web sitesini ziyaret edin
Adım 2. Ana sayfada “Ocak 2023 Oturum Tarihi Uzatılmış Çevrimiçi Programlar ODL ve Başarıya Dayalı ODL Programları için Kabul Bağlantısı 20 Şubat 2023’e Uzatılmıştır” yazan satıra tıklayın
Adım 3. Yeni bir sayfa açılacak, şimdi tercihinize göre çevrimiçi veya ODL programını seçin
4. Adım. Şimdi kaydolun ve başvuru sürecini tamamlayın
5. Adım. İleride başvurmak üzere onay sayfasını indirin ve yazdırın
Adayların, son başvuru tarihi sona ermeden önce IGNOU başvuru formunu doldurmaları tavsiye edilir. IGNOU Online ve ODL programları hakkında daha fazla bilgi için adaylar, üniversitenin resmi web sitesi olan ignou.ac.in adresini kontrol edebilirler.