TEE Haziran 2022: Indira Gandhi Ulusal Açık Üniversitesi genişletildi IGNOU Haziran Tişörtü 2022 Kayıt Tarihi. Dönem Sonu Sınavına (TEE) henüz kayıt yaptırmamış olan adaylar, başvurularını resmi internet sitesi üzerinden yapabilirler. IGNOU bal arısı ignou.ac.in.
Eski programa göre, Haziran TEE 2022 için son kayıt tarihinin bugün, yani 15 Ocak 2023’te sona ermesi gerekiyordu. Ancak üniversite, kayıt tarihini 20 Ocak 2023’e uzatmaya karar verdi. Ocak 2023. Haziran 2022 çevrimiçi programları için TEE, 23 Ocak 2023’te başlaması planlanıyor, ”diye yazıyor resmi duyuru.
sınav ücretleri
Öngörülen sınav ücreti 500 TL’dir. Hindistan topraklarında görünen öğrenciler için kurs başına 200/-. Hindistan toprakları dışında final sınavına girmek isteyen öğrencilerin kurs başına 20 ABD Doları sınav ücreti ödemeleri gerekir.
Başvurunuzu buraya gönderin: IGNOU TİŞÖRT Haziran 2022
IGNOU Haziran TEE 2022’ye başvurun
Adım 1. ignou.ac.in adresindeki IGNOU resmi web sitesini ziyaret edin
Adım 2. Ana sayfada, “Haziran 2022 için Çevrimiçi Sınav Formunu Gönder” bağlantısına tıklayın. IGNOU çevrimiçi programları“
Adım 3. Yeni bir sayfa açılacak, başvuru formunu doldurun ve ücreti ödeyin
4. Adım. İleride başvurmak üzere onay sayfasını indirin ve yazdırın
Sınav formunu doldururken kayıt geçersiz bulunursa veya JUNI-2022 final sınavına girmeye hak kazandığınız dersler açılır listede gösterilmezse, öğrencilere tavsiye edilir. e-posta yoluyla [email protected] veya telefon no. 011-29572322.