YENİ DELHİ: Indira Gandhi Ulusal Açık Üniversitesi, çevrimiçi program için IGNOU salon bileti 2022’yi yayınladı. Haziran 2022 final sınavına girecek adaylar indirebilirler. IGNOU Haziran TEE 2022 Giriş Bileti resmi web sitesinden – ignou.ac.in.
Giriş kartını çevrimiçi olarak indirmek için adayların web sitesinde kayıt numaralarıyla giriş yapmaları gerekir. Öğrenciler, IGNOU salon biletini indirmek için aşağıdaki basit adımları izleyebilir veya sağlanan doğrudan bağlantıya tıklayabilir.
IGNOU Haziran TEE 2022 Giriş Bileti
Doğrudan bağlantı: Salon biletini buradan indirin
Nasıl indirilir IGNOU Haziran TEE Giriş Bileti 2022?
1. Adım: Resmi web sitesini ziyaret edin – ignou.ac.in
Adım 2: Ana sayfada “TEE Haziran-2022 Online Program için Salon Bileti Bağlantısı” yazan bağlantıya tıklayın.
Adım 3: Yeni bir sayfa açılacak, kayıt numaranızı giriniz. ve program kodu ve gönder’i tıklayın.
Adım 4: Sizin IGNOU Haziran TEE salonu bileti 2022 ekranda görüntülenir.
Adım 5: Aynısını indirin ve daha fazla referans için bir çıktı alın.
Önemli not: Sınav formunu 18 Ocak 2023 ve sonrasında teslim eden öğrenciler için oda biletleri 21 Ocak 2023 (14:00) tarihinden itibaren satışa sunulacaktır.
IGNOU Haziran TEE sınavı, Sertifikalar ve Diplomalar programı için çoktan seçmeli sorulardan (MCQ) oluşur. Yüksek Lisans (PG) ve Lisans (UG) programları için ise açıklayıcı sorular olacaktır.
Daha fazla bilgi için, adayların IGNOU’nun resmi web sitesini ziyaret etmeleri tavsiye edilir.
Giriş kartını çevrimiçi olarak indirmek için adayların web sitesinde kayıt numaralarıyla giriş yapmaları gerekir. Öğrenciler, IGNOU salon biletini indirmek için aşağıdaki basit adımları izleyebilir veya sağlanan doğrudan bağlantıya tıklayabilir.
IGNOU Haziran TEE 2022 Giriş Bileti
Doğrudan bağlantı: Salon biletini buradan indirin
Nasıl indirilir IGNOU Haziran TEE Giriş Bileti 2022?
1. Adım: Resmi web sitesini ziyaret edin – ignou.ac.in
Adım 2: Ana sayfada “TEE Haziran-2022 Online Program için Salon Bileti Bağlantısı” yazan bağlantıya tıklayın.
Adım 3: Yeni bir sayfa açılacak, kayıt numaranızı giriniz. ve program kodu ve gönder’i tıklayın.
Adım 4: Sizin IGNOU Haziran TEE salonu bileti 2022 ekranda görüntülenir.
Adım 5: Aynısını indirin ve daha fazla referans için bir çıktı alın.
Önemli not: Sınav formunu 18 Ocak 2023 ve sonrasında teslim eden öğrenciler için oda biletleri 21 Ocak 2023 (14:00) tarihinden itibaren satışa sunulacaktır.
IGNOU Haziran TEE sınavı, Sertifikalar ve Diplomalar programı için çoktan seçmeli sorulardan (MCQ) oluşur. Yüksek Lisans (PG) ve Lisans (UG) programları için ise açıklayıcı sorular olacaktır.
Daha fazla bilgi için, adayların IGNOU’nun resmi web sitesini ziyaret etmeleri tavsiye edilir.