IGNOU Giriş Testi 2023 Kayıt Tarihi Ocak Dönemi için 25 Aralık’a Uzatıldı

ManK

New member
YENİ DELHİ: Indira Gandhi Ulusal Açık Üniversitesi, IGNOU Giriş Testi 2023 kaydı Ocak oturumu için tarih. Sınava giren adaylar, başvuru için son tarihin daha erken olduğunu unutmamalıdır. IGNOU giriş sınavı Ocak 2023 20 Aralık 2022 idi ve şimdi 25 Aralık 2022’ye uzatıldı.
Adaylar bu güncellemeyi IGNOU’nun resmi web sitesi olan ignou.ac.in’den kontrol edebilirler. B.ED, PHD, BSC(N) programları için kayıt tarihi uzatılmıştır. B.ED ve BSC(N) dersleri için giriş sınavı Ocak 2023 oturumundan önce yapılacakken, PhD için sınav Temmuz oturumundan önce yapılacaktır.
İlgilenen ve giriş sınavına henüz başvurmamış olanların, web sitesindeki yoğun trafik nedeniyle son dakika sunucu sorunları ve diğer hatalar oluşabileceğinden, son tarihi beklemeden şimdi kaydolmaları önerilir.
IGNOU 2023 Giriş Testine Kayıt Olmak İçin Doğrudan Bağlantı
IGNOU Giriş Testi 2023’e Nasıl Başvurulur?
1. Adım: Resmi web sitesini ziyaret edin – ignou.ac.in
Adım 2: Ana sayfada, Ocak 2023 IGNOU Giriş Testi için mevcut olan bağlantıya tıklayın.
3. Adım: Kimlik bilgilerinizi girin ve gönderin.
Adım 4: Şimdi başvuru formunu gerekli tüm ayrıntılarla doldurun ve gönderin.
Adım 5: Aynısını indirin ve daha fazla referans için kaydedin.
Bu arada, IGNOU şu anda çeşitli programlar için Aralık 2022 TEE’yi yürütüyor. Sınavlar 2 Aralık 2022 tarihinde başlamış olup, 9 Ocak 2023 tarihinde sona erecektir. Giriş sınavı hakkında daha fazla bilgi için öğrencilerin resmi portala gitmeleri tavsiye edilir.