ICSI CS Sonucu 2022: icsi.edu’da Bugün Aralık Sınavları için CS Professional & Executive Sonucu, Nasıl İndirilir

ManK

New member
YENİ DELHİ: Hindistan Şirket Sekreterleri Enstitüsü (ICSI), Aralık 2022 CS Professional & Executive Sonucunu bugün 25 Şubat 2023 tarihinde duyuracak. Şirket Sekreteri Yönetici ve Profesyonel sınavlarına giren öğrenciler, sonuçlarını resmi web sitesi olan icsi.edu’dan indirebilirler.
Resmi web sitesine göre, ICSI CS Profesyonel Sonucu 2022 ICSI sırasında saat 11’de duyurulacak CS Yönetici sonucu 2022 saat 14:00’da mevcut olacak

CS

CS sonucu

Resmi bildiri şöyledir: “Sonuç, bireysel Adayın puanlarının ayrı dağılımı ile birlikte, Enstitünün web sitesinde yer alacaktır: www.icsi.edu, sonuç beyanında.”
2022 ICSI Sınav Sonucunu sorgulamak için adayların resmi portala kullanıcı adı ve şifreleri ile giriş yapmaları gerekmektedir. Sonucu indirme adımları adayların referansı olması için aşağıda paylaşılmıştır.

ICSI CS Professional & Executive Result 2022 Nasıl İndirilir?
1. Adım: Resmi web sitesini ziyaret edin – icsi.edu
2. Adım: Ana sayfadaki CS Professional, Executive Aralık 2022 sonucu için mevcut bağlantıya tıklayın.
3. Adım: Sonuca erişmek için kimlik bilgilerinizi girin.
Adım 4: Sizin ICSI CS Aralık 2022 Sonucu ekranda görüntülenir.
Adım 5: Aynısını indirin ve ileride başvurmak üzere bir çıktı alın.
ICSI CS Executive ve Professional sınavlarının bir sonraki oturumu 1 Haziran – 10 Haziran 2023 tarihleri arasında yapılacak. Haziran oturumu için kayıt süreci yarın, yani 26 Şubat 2023’te başlayacak.