ICSI CS Foundation Kabul Kartı 2022 icsi.edu’da yayınlandı, buradan indirin

ManK

New member
YENİ DELHİ: Hindistan Ticaret Sekreterleri Enstitüsü (ICSI) için giriş biletini yayınladı. CS Vakfı resmi web sitesinde sınav 2022.
Sınava başvuran adaylar, aday girişi yoluyla – www.icsi.edu – resmi web sitesinde çevrimiçi olarak giriş kartlarını kontrol edebilir ve indirebilirler.
CS Foundation sınavına başvuran adaylar, kabul kartlarını resmi ICSI web sitesinden (www.icsi.edu) indirebilirler. Giriş kartını indirmek için adayların sicil numaralarını ve doğum tarihlerini girmeleri gerekir.
Giriş kartı, sınav merkezi, yoklama numarası ve sınav saatleri gibi önemli bilgileri içerir. Adayların sınava giriş belgesinin çıktısını ve geçerli bir fotoğraflı kimlik belgesini sınav merkezine getirmeleri zorunludur.
Adaylara, giriş kartındaki tüm ayrıntıları dikkatlice kontrol etmeleri ve herhangi bir tutarsızlığı derhal ICSI’ye bildirmeleri önerilir.
Covid-19 salgını nedeniyle ICSI’nin sınav merkezlerinde sıkı güvenlik önlemleri uyguladığını belirtmek önemlidir. Adayların sınav merkezinde ICSI’nin tüm kurallarına uyması, maske takması ve sosyal mesafeyi koruması gerekmektedir.
Sınavın 27 ve 28 Aralık 2022’de yapılması planlanıyor. Kağıt 1 – İş Ortamı ve Hukuk ve Kağıt 2 – İşletme Yönetimi, Etik ve Girişimcilik sınavı 27 Aralık’ta, Kağıt 3 – İşletme Ekonomisi ve Kağıt sınavı ise 27 Aralık’ta yapılacak. 4 – Temeller veya Muhasebe ve Denetim 28 Aralık 2022’de gerçekleşecek.
bu Temel ICSI CS Sınav, her iki günde de 09:30-11:00 ve 16:00-17:00 saatleri arasında iki oturum halinde yapılır.
Temel sınav, uzaktan gözetleme yoluyla alınır. Adaylar evde/başka bir izole ve uygun yerde bir dizüstü/masaüstü bilgisayar ile sınava gelebilirler. Adayların akıllı telefon (mobil)/tablet veya iPad vb. araçlarla sınava girmesine izin verilmez.
Adayların, Sınava Giriş Kartlarında belirtilen toplu iş saatine göre gelmeleri gerekmektedir. Giriş kartında belirtilenden farklı bir zamanda sınava girme talepleri Enstitü tarafından karşılanmayacaktır.
Tüm Hazırlık Programı öğrencileri (3 Şubat 2020’den önce kabul edilenler), Aralık 2022’nin Hazırlık Programı sınavının son oturumu olduğunu not edebilir.
Tüm adaylara CS Foundation sınavında başarılar dileriz.
ICSI CS Foundation Aralık Sınavı Giriş Kartı 2022’yi İndirmek İçin Doğrudan Bağlantı
Nasıl indirilir ICSI CS Foundation Kabul Kartı 2022?
indirmek için ICSI CS Foundation Kabul Kartı 2022, şu adımları izleyin:
1. Adım: Hindistan Şirket Sekreterleri Enstitüsü’nün (ICSI) resmi web sitesini ziyaret edin: www.icsi.edu
Adım 2: Üst menü çubuğundaki “Öğrenciler” sekmesine tıklayın.
3. Adım: “Öğrenciler” sekmesi altında “Kabul kartı” bağlantısını tıklayın.
Adım 4: Giriş formu ile yeni bir sayfa açılacaktır.
Adım 5: Uygun alanlara kayıt numaranızı ve şifrenizi girin.
Adım 6: “Giriş” düğmesini tıklayın.
Adım 7: Giriş kartınız ekranda görüntülenecektir.
8. Adım: Giriş kartını indirin ve ileride başvurmak üzere bir kopyasını saklayın.
9. Adım: Sınav günü sınav merkezine giderken yanınızda götürmek üzere giriş kartının çıktısını alın.