ICMAI CMA Foundation 2022 Aralık Sınavı Sonucu icmai.in’de Açıklandı, Hemen İndirin

ManK

New member

YENİ DELHİ: Hindistan Maliyet Muhasebecileri Enstitüsü, ICMAI CMA Vakfı Sonucu 2022 bugün, 31 Ocak 2023. Aralık 2022 temel sınavına giren adaylar sonuçlarını ICMAI’nin resmi web sitesi olan icmai.in’den indirebilirler.
Etrafında ICMAI CMA Foundation Aralık 2022 Sonuç, adayların kimlik numaralarını girmeleri gerekmektedir. Adaylar, sonucu çevrimiçi olarak kolayca kontrol etmek için makalede aşağıda verilen basit adımlara başvurabilirler.
Doğrudan bağlantı: Sonucu indir CMA Foundation 2022
ICMAI CMA Foundation Sonucu 2022 Nasıl İndirilir?
1. Adım: adresindeki resmi web sitesini ziyaret edin. icmai.in
Adım 2: Ana sayfada, sonuçlar başlığı altındaki ‘Results of Foundation Research Aralık 2022’ bağlantısını tıklayın.
Adım 3: Bilgilerinizle oturum açın. Kayıtlı kimlik numaranızı girin ve sonucu görüntüle’ye tıklayın.
4. Adım: CMA Foundation Aralık sonucunuz ekranda görünecektir.
Adım 6: İndirin ve daha fazla referans için bir çıktı alın.
2022 CMA Sonucu ile birlikte 2022 CMA Foundation Examination’a katılmaya hak kazanan adayların listesi de yayınlandı. Bunun için direkt link de aşağıda paylaşılmıştır.
Doğrudan bağlantı: Başarılı adayların listesi
Aralık 2022 CMA Foundation Sınavı
ICMAI, CMA Foundation Aralık 2022 sınavını 21 Ocak 2023’te ülke çapında gerçekleştirdi. Sınav iki oturumda yapıldı – birinci vardiya 10:00 – 12:00 ve 2. vardiya 14:00 – 16:00.
Ya CMA Foundation’ın sonucundan memnun kalmazsanız?
Aday durumundan memnun değilse CMA Vakfı sonucu 2022 daha sonra cevap kağıtlarının doğrulanmasını talep etmek için sonuç duyurusundan itibaren 30 günleri vardır. Belge başına 250 Rs doğrulama ücreti ödemek zorunda kalacaklar.
Daha fazla bilgi için adaylar ICMAI’nin resmi portalını ziyaret edebilirler.