ICAI CA Mayıs-Haziran 2023 kaydı icai.org’da başlıyor, doğrudan bağlantıyı buradan kontrol edin

ManK

New member

ICAI CA 2023: Hindistan Yeminli Mali Müşavirler Enstitüsü (ICAI), CA Mayıs-Haziran 2023 Oturumu için çevrimiçi kaydı başlattı. Adaylar, CA Foundation, Intermediate ve Final sınavı için başvuru formunu şu adresteki resmi ICAI web sitesinde gönderebilir: icai.org.
Adaylar, Mayıs/Haziran oturumu için çevrimiçi kaydın 3 Şubat – 24 Şubat 2024 tarihleri arasında (gecikme ücreti olmadan) aktif kalacağını not edebilirler. Ancak adaylar başvuru formunu 3 Mart 2023 tarihine kadar gecikme ücreti ile birlikte teslim edebilirler. Yeminli Mali Müşavir (Final, Intermediate, Foundation) – Mayıs/Haziran 2023 için düzeltme aralığı 4 Mart – 10 Mart 2023 tarihleri arasındadır.
Mayıs/Haziran 2023 sınavlarına girmeyi planlayan adaylar, Self Servis Portalı’nda (SSP) durumlarını kontrol edebilir ve SSP’de sınav formlarını doldurmak için uygunluk kriterlerini karşıladıklarından emin olabilirler.Başvurunuzu buraya gönderin: ICAI CA sınavı Mayıs-Haziran 2023
CA Mayıs/Haziran 2023 oturumuna nasıl kayıt olunur?
1. Adım: eservices.icai.org adresindeki resmi web sitesini ziyaret edin
2. Adım: Ana sayfada ‘İlk kez kullanan’ seçeneğine tıklayın ve kendinizi kaydedin
3. Adım: Şimdi aynı kayıt bilgileriyle giriş yapın
5. Adım: ICAI CA Mayıs-Haziran 2023 başvuru formunu doldurun ve gerekli belgeleri yükleyin
Adım 6: Başvuru ücretini ödeyin ve formu gönderin
7. Adım: İleride başvurmak için onay sayfasını yazdırın
Başvuru ücreti

Hindistan Yeminli Mali Müşavirler Enstitüsü, Cuma günü ICAI CA Vakfı Aralık 2022 Sonucunu açıkladı. Aralık ayı sınavına giren adaylar sonuçlarını icai.org adresindeki resmi web sitesinden kontrol edebilirler.

ICAI, yeterlilik sonrası kurs sınavlarının sonuçlarını da yayınladı ([ISA] Değerlendirme Testi, Uluslararası Vergi Testi ve Sigorta ve Risk Yönetimi).