YENİ DELHİ: Hindistan Yeminli Mali Müşavirler Enstitüsü muhtemelen ICAI CA Vakfı Sonucu 2022 3 veya 4 Şubat 2023’te. Ancak resmi onay veya bildirim henüz yayınlanmadı. Adaylar, CA sonucunu çıkar çıkmaz resmi web sitesi olan icai.org’dan indirebilirler.
ICAI CCM’si Dhiraj Khandelwal, Salı günkü bir önceki tweet’ine şunları ekledi: “Temel sonucun 3/4 Şubat’ta açıklanması bekleniyor, lütfen resmi duyuruları bekleyin.”
Şimdi, CA Foundation Aralık 2022 sınavlarına katılan adayların, vakfın sonuçlarının duyurulmasıyla ilgili en son bilgileri takip etmek için düzenli olarak ICAI’nin resmi portalını ziyaret etmeleri gerekecek.
Khandelwal daha önce öğrencilere CA Vakfı sonuçlarının açıklanacağı tarih aralığı hakkında bilgi vermişti. “CA Foundation’ın 30 Ocak’tan 6 Şubat’a kadar olan sonucu hakkındaki tüm tahminlerine güveniyorum. Nihai tarih zamanı gelince duyurulacak. Lütfen @theicai bildirimini bekleyin” diye tweet attı.
ICAI CA Foundation Result 2022 Nasıl İndirilir?
1. Adım: adresindeki resmi web sitesini ziyaret edin. icai.org
Adım 2: Ana sayfada, aşağıdakiler için mevcut bağlantıya tıklayın: Foundation CA Aralık 2022 sonucu Duyurular bölümü altında.
Adım 3: Yeni bir sayfa açılacak, sonucu kontrol etmek için kimlik bilgilerinizi girin.
Adım 4: CA Foundation 2022 sonucunuz ekranda görünecektir.
Adım 5: Aynısını indirin ve ileride başvurmak üzere bir çıktı alın.
ICAI CA Foundation Aralık 2022 Sınavı
Aralık 2022 CA Foundation sınavı, 14 Aralık – 20 Aralık 2022 tarihleri arasında ülke genelindeki çeşitli test merkezlerinde uygulandı. CA sınavı dört kağıttan oluşuyordu. 1. ve 2. Rapor 14:00 – 17:00 arasında ve 3 ve 4. Rapor 14:00 – 16:00 arasında yapıldı.
Adaylar, ilgili ayrıntılar için ve ne zaman yayınlanacağına dair resmi duyuruyu kontrol etmek için ICAI resmi web sitesine gidebilirler.