ICAI CA Kuruluş Sonucu 2022: Aralık Sonucu Muhtemelen Bugün icai.org’da, ayrıntılara buradan bakın

ManK

New member
YENİ DELHİ: Hindistan Yeminli Mali Müşavirler Enstitüsü’nün ICAI’yi açıklaması bekleniyor CA Foundation Sonucu 2022 bugün, 03 Şubat 2023. CA Foundation Aralık Sınavı – 2022’ye giren adaylar, duyurulduktan sonra sonucu şu adresteki resmi web sitesinden indirebilirler: icai.org.
“sonuçları Stichting Kayıt Muhasebecilerinin Sınavı Aralık 2022’de yapılacak olan muhtemelen 3 Şubat 2023 Cuma günü açıklanacak ve adaylar tarafından icai.nic.in web sitesinden erişilebilir. Yukarıda belirtilen web sitesinde sonuçlara erişmek için adayın sicil numarasını girmesi gerektiğini belirtmek gerekir. rulo numarası ile birlikte,” resmi mesaj okur.
ICAI yürüttüğü CA Foundation Aralık Oturumu Sınavı 2022, 14 Aralık – 20 Aralık 2022 tarihleri arasında ülke genelinde. Sınav dört kağıttan oluşuyordu, Kağıt 1 ve Kağıt 2 14:00 – 17:00 arasında, Kağıt 3 ve Kağıt 4 ise 14:00 – 16:00 arasında yapıldı.

ICAI bildirimi

Nasıl indirilir Vakıf ICAI CA Sonuç 2022?
1. Adım: icai.org adresindeki resmi web sitesini ziyaret edin
Adım 2: Ana sayfada, ICAI CA Foundation 2022 sonuç bağlantısına tıklayın
3. Adım: Yeni bir sayfa açılacak, kullanıcı adınız ve şifrenizle giriş yapın
4. Adım: CA Foundation Aralık 2022 Sonucunuz ekranda açılacaktır
5. Adım: Sonucu indirin ve ileride başvurmak üzere yazdırın
Daha önce, ICAI’nin CCM’si Dhiraj Khandelwal, “Kuruluş sonucunun 3/4 Şubat’ta açıklanması bekleniyor, lütfen resmi duyuruları bekleyin” şeklinde bir tweet atmıştı. Şimdi ICAI, CA Foundation Result 2022 beyanına ilişkin resmi bir bildirim yayınladı.
Daha fazla bilgi için, adayların icai.org adresindeki resmi ICAI web sitesini kontrol etmeleri önerilir.