ICAI CA sonucu 2022: Hindistan Yeminli Mali Müşavirler Enstitüsü (ICAI), Yeminli Mali Müşavirlik (CA) Inter ve Nihai sonuçlarını 10 ve 15 Ocak 2023 tarihleri arasında açıklayacaktır. Bilgiler Merkez Konsey Üyesi tarafından paylaşıldı. Dhiraj Khandelwal resmi Twitter hesabında.
ICAI CA final sınavları 1 Kasım – 16 Kasım 2022 tarihleri arasında gerçekleştirilirken, CA Intermediate sınavları 2 Kasım – 17 Kasım 2022 tarihleri arasında farklı sınav merkezlerinde gerçekleştirilmiştir.
ICAI, “CA sonuçlarının tarihiyle ilgili sorularla dolup taştığım için, inceleme kurulu henüz tarihlere karar vermemiş olsa da, deneyimlerime göre CA Inter ve Final için 10 ile 15 Ocak arasında olmalı” dedi. Twitter’da resmi Dhiraj Khandelwal.
Adım 1. adresindeki resmi web sitesini ziyaret edin. icaiexam.icai.org, caresults.icai.org veya icai.nic.in
Adım 2. Ana sayfada, CA Inter, Final için sonuç bağlantısına tıklayın
3. Adım. Bir giriş sayfası açılacak, bilgilerinizi girin ve gönderin
Adım 4. Sonucunuz ekranda açılacaktır.
5. Adım. İleride başvurmak üzere indirin ve yazdırın
CA Inter, Nihai Sonuçlar 2022 ile ilgili daha fazla güncelleme için adayların icaiexam.icai.org, caresults.icai.org veya icai.nic.in adresindeki resmi web sitelerini düzenli olarak ziyaret etmeleri önerilir.
ICAI CA final sınavları 1 Kasım – 16 Kasım 2022 tarihleri arasında gerçekleştirilirken, CA Intermediate sınavları 2 Kasım – 17 Kasım 2022 tarihleri arasında farklı sınav merkezlerinde gerçekleştirilmiştir.
ICAI, “CA sonuçlarının tarihiyle ilgili sorularla dolup taştığım için, inceleme kurulu henüz tarihlere karar vermemiş olsa da, deneyimlerime göre CA Inter ve Final için 10 ile 15 Ocak arasında olmalı” dedi. Twitter’da resmi Dhiraj Khandelwal.
ICAI CA Inter, nihai sonuç nasıl kontrol edilirÇünkü, sınav kurulu henüz tarihlere karar vermemiş olmasına rağmen, CA sonuçlarının tarihi hakkında sorularla doluyum, ancak deneyimimle… https://t.co/udSMLZF50U
— DHIRAJ KHANDELWAL (@kdhiraj123) 1671605285000
Adım 1. adresindeki resmi web sitesini ziyaret edin. icaiexam.icai.org, caresults.icai.org veya icai.nic.in
Adım 2. Ana sayfada, CA Inter, Final için sonuç bağlantısına tıklayın
3. Adım. Bir giriş sayfası açılacak, bilgilerinizi girin ve gönderin
Adım 4. Sonucunuz ekranda açılacaktır.
5. Adım. İleride başvurmak üzere indirin ve yazdırın
CA Inter, Nihai Sonuçlar 2022 ile ilgili daha fazla güncelleme için adayların icaiexam.icai.org, caresults.icai.org veya icai.nic.in adresindeki resmi web sitelerini düzenli olarak ziyaret etmeleri önerilir.