ICAI CA Foundation 2022, ISA Değerlendirme Testi, Vergilendirme, Sigorta ve diğer sonuçlar yarın icai.nic.in adresinde

ManK

New member
YENİ DELHİ: Hindistan Yeminli Mali Müşavirler Enstitüsü (ICAI), CA Foundation Aralık 2022 sonuçlarını yarın, yani 3 Şubat 2023 Cuma günü açıklayacak.
bu Vakıf ICAI CA Aralık 2022 sonuçları, ICAI tarafından resmi web sitesinde – https://www.icai.org/ açıklanacaktır.
Aralık 2022 CA Foundation sınavına giren adaylar, kullanıcı adı ve şifreleri ile giriş yaparak sonuçlarını çevrimiçi olarak resmi web sitesinde (yukarıda belirtildiği gibi) kontrol edebilir ve indirebilir.
Resmi internet sitesinde yer alan bilgi şöyle: “Aralık 2022’de yapılan Yeminli Mali Müşavirler Vakfı Sınavı sonuçları büyük olasılıkla 3 Şubat 2023 Cuma günü açıklanacak ve adaylar tarafından icai.nic.in web sitesinden ulaşılabilecek.
Yukarıda belirtilen web sitesinde sonuçlara erişmek için adayın sicil numarasını girmesi gerektiğini belirtmek gerekir. rulo numarası ile birlikte.”
ICAI CA Aralık 2022 sınavları 14-20 Aralık 2022 tarihleri arasında gerçekleştirilmiştir.
Adaylar, verilen bağlantıya kimlik bilgilerini girerek sonucu kontrol edebilirler. Adaylar ayrıca Aralık 2022 ICAI CA Sonucunu kontrol etmek için Jagran Josh’tan bir bağlantı alacaktır.
ICAI ayrıca sonuçları da rapor edecektir. Yeterlilik Sonrası Kurs Sınavları ([ISA] Değerlendirme Testi, Uluslararası Vergi Değerlendirme Testi ve Sigorta ve Risk Yönetimi) 3 Şubat 2023 Cuma günü.

ISA, Uluslararası Vergi Değerlendirme Testinin sonucu

ICAI CA Foundation Aralık 2022 Sonucu Nasıl Kontrol Edilir ve İndirilir?
Hindistan Yeminli Mali Müşavirler Enstitüsü (ICAI), CA Vakfı’nın sonuçlarını resmi web sitesinde yayınlamaktadır. Sonucunuzu kontrol etmek için şu adımları izleyin:
1. Adım: ICAI web sitesine gidin (www.icai.org)
Adım 2: “Öğrenci” sekmesine tıklayın.
3. Adım: “Öğrenci Bölgesi” altında “Sonuçlar”a tıklayın
4. Adım: Kurs listesinden “CA Foundation”ı seçin
5. Adım: Kayıt numaranızı ve pin veya rulo numaranızı girin
Adım 6: Sonucunuzu görüntülemek için “Gönder”e tıklayın.