IBPS SO Sonuç 2023: ibps.in’de etkinleştirilen puan kartı indirme bağlantısı

ManK

New member
YENİ DELHİ: Banka Personeli Seçme Enstitüsü, IBPS SO sonucu 2023 bugünün puan kartı, yani 24 Ocak 2023. Uzman Memur Ön İnceleme 2023 IBPS SO puan kartını resmi web sitesinden kontrol edebilir ve indirebilir – ibps.in.
Bireysel sonuçların web sitesinden indirilmesi için son tarihin 29 Ocak 2023 olduğu belirtilmelidir. Web sitesinde “Sonuçlar yukarıdaki tarihten itibaren çevrimiçi olacak. Sonuçlarınızı kapanış tarihinden önce kontrol edin” diyor.
IBPS Uzman Sorumlusu sonucunu online olarak sorgulamak için adayların sicil numarası/görev numarası ve şifre/doğum tarihi ile giriş yapmaları gerekmektedir. IBPS SO Prelims sınavı 24 Aralık – 31 Aralık 2022 tarihleri arasında yapılmıştır.
Adaylar, SO puan kartını indirmek için aşağıdaki adım adım sürece başvurabilir veya buradaki doğrudan bağlantıya tıklayabilir.

IBPS SO Sonucu 2023

IBPS SO Sonucu 2023

Doğrudan bağlantı: IBPS SO 2023 sonucunu indirin
IBPS SO Sonucu 2023: Puan Kartı Nasıl İndirilir
1. Adım: Resmi web sitesini ziyaret edin – ibps.in
Adım 2: Ana sayfada KATILIM BANKALARINDAKİ UZMAN GÖREVLİLER (CRP SPL-XII) için mevcut olan linke tıklayınız.
Adım 3: Kayıt numarası ve şifre gibi kimlik bilgilerinizi girin.
Adım 4: IBPS Uzman Görevlinizin sonucu ekranda görüntülenir.
Adım 5: Sonucu indirin ve daha sonra kullanmak üzere bir çıktı alın.
IBPS SO Prelims sınavına girmeye hak kazanan adaylar asıl sınava girmeye hak kazanırlar. Daha fazla bilgi için, adayların IBPS’nin resmi portalını ziyaret etmeleri tavsiye edilir.