IBPS SO Şebeke Sonucu 2023 ibps.in’de açıklandı, nasıl indireceğiniz aşağıda açıklanmıştır

ManK

New member

SO Şebeke gerilimi sonucu: Banka Personeli Seçme Enstitüsü, IBPS SO Şebeke gerilimi sonucu 2023 bugün 10 Şubat 2023. Sınava giren adaylar uzmanlık görevlilerini kontrol edebilirler (CRP SPL-XII) Ana sonuç, 2022 adresindeki resmi web sitesinden ibps.in.
Adaylar, resmi portalda ‘kayıt numarası’ ve ‘doğum tarihini’ kullanarak SO ana sonucunu kontrol edebilir ve indirebilir. SO Result 2022, 10 Şubat – 17 Şubat 2023 tarihleri arasında web sitesinde barındırılacaktır.
IBPS, 29 Ocak 2023 tarihinde Uzman Subaylar Ana Uzmanlık Sınavı 2022’yi gerçekleştirdi. IBPS SO Prelims 2022 Sonucu, 17 Ocak 2023 tarihinde açıklandı ve Ön Sınavı hak edenler, Ana Uzmanlık Sınavına girmeye hak kazandı.
Doğrudan bağlantı: IBPS Uzman Görevlileri (CRP SPL-XII) Ana Sonuç, 2022
IBPS SO Şebeke Sonucu 2023 Nasıl İndirilir?
1. Adım: ibps.in adresindeki resmi web sitesini ziyaret edin
Adım 2: Ana sayfada Uzman Görevlilere (CRP-SPL-XII) tıklayın
3. Adım: Yeni bir sayfa açılacak, sicil numaranız/rol numaranız ve doğum tarihinizle giriş yapın
Adım 4: IBPS SO Mains sonucu ekranda görüntülenir Adım 5: Sonucu indirin ve ileride başvurmak üzere bir çıktı alın
Bu işe alım kampanyası ile IBPS, Uzmanlık Görevlisi pozisyonu için toplam 710 açık pozisyonun doldurulmasını hedeflemektedir. Bu 44 pozisyon arasında Bilgi İşlem Sorumlusu (I Ölçek), 516 Tarım Saha Sorumlusu (I Ölçek) pozisyonu, 25 Rajbhasha Adhikari (I Ölçek) pozisyonu, 10 Hukuk Sorumlusu (I Ölçek) pozisyonu, 15 İK/ Personel Sorumlusu (I Ölçek) pozisyonu bulunmaktadır. ve Pazarlama Sorumlusu (Ölçek I) için 100 gönderi.
SO Mains’de kısa listeye giren adaylar görüşme turuna çağrılacak. Bununla ilgili takvim ilerleyen zamanlarda resmi internet sitesinde paylaşılacaktır.