YENİ DELHİ: Bankacılık Personeli Seçimi Enstitüsü Perşembe günü açıkladı IBPS SO Ana Puan Kartı 2022. Uzmanlık Görevlisi Ana sınavına giren adaylar artık puanlarını resmi web sitesi – ibps.in üzerinden kontrol edebilir ve indirebilir.
kontrol etmek için IBPS SO puan kartı çevrimiçi olarak, adayların resmi portalda kayıt numaralarını/rulo numaralarını ve şifrelerini/DOB’larını (GG-AA-YY) girmeleri gerekmektedir. Puan kartını indirmek için adım adım bir süreç aşağıda paylaşılmıştır.
Adaylar ayrıca doğrudan puan kartı sayfasına gitmek ve puanlarına erişmek için aşağıdaki doğrudan bağlantıya tıklayabilirler.
IBPS SO Ana Puan Kartı 2022 Nasıl İndirilir?
1. Adım: adresindeki resmi web sitesini ziyaret edin. ibps.in
Adım 2: Ana sayfada, IBPS SO puan kartı bağlantısına tıklayın.
Adım 3: Yeni bir sayfa açılacak, kimlik bilgilerinizi yukarıda belirtildiği gibi giriniz.
Adım 4: Sizin IBPS SO Ana Puan Kartı 2022 ekranda görüntülenir.
Adım 5: Puanınızı kontrol edin ve ileride başvurmak üzere puan kartını indirin.
Doğrudan bağlantı: IBPS puan kartını buradan indirin
IBPS SO Ana Puan Kartı
IBPS SO Main Scorecard 2023’ü resmi portaldan indirmek için son tarih 26 Şubat’tır. SO ana sonucu 10 Şubat 2023’te açıklandı ve bugün puan kartı yayınlandı.
IBPS SO sınavı 29 Ocak 2023 tarihinde yapılmış ve IBPS SO Prelims sonucu 17 Ocak 2023 tarihinde açıklanmıştır.
Ana sınava katılmaya hak kazananların, tercihen Şubat veya Mart 2023’te yapılacak olan mülakat turuna katılmaları gerekmektedir. Bu işe alım kampanyası toplam 710 açık pozisyonun doldurulmasını amaçlamaktadır.
kontrol etmek için IBPS SO puan kartı çevrimiçi olarak, adayların resmi portalda kayıt numaralarını/rulo numaralarını ve şifrelerini/DOB’larını (GG-AA-YY) girmeleri gerekmektedir. Puan kartını indirmek için adım adım bir süreç aşağıda paylaşılmıştır.
Adaylar ayrıca doğrudan puan kartı sayfasına gitmek ve puanlarına erişmek için aşağıdaki doğrudan bağlantıya tıklayabilirler.
IBPS SO Ana Puan Kartı 2022 Nasıl İndirilir?
1. Adım: adresindeki resmi web sitesini ziyaret edin. ibps.in
Adım 2: Ana sayfada, IBPS SO puan kartı bağlantısına tıklayın.
Adım 3: Yeni bir sayfa açılacak, kimlik bilgilerinizi yukarıda belirtildiği gibi giriniz.
Adım 4: Sizin IBPS SO Ana Puan Kartı 2022 ekranda görüntülenir.
Adım 5: Puanınızı kontrol edin ve ileride başvurmak üzere puan kartını indirin.
Doğrudan bağlantı: IBPS puan kartını buradan indirin
IBPS SO Ana Puan Kartı
IBPS SO Main Scorecard 2023’ü resmi portaldan indirmek için son tarih 26 Şubat’tır. SO ana sonucu 10 Şubat 2023’te açıklandı ve bugün puan kartı yayınlandı.
IBPS SO sınavı 29 Ocak 2023 tarihinde yapılmış ve IBPS SO Prelims sonucu 17 Ocak 2023 tarihinde açıklanmıştır.
Ana sınava katılmaya hak kazananların, tercihen Şubat veya Mart 2023’te yapılacak olan mülakat turuna katılmaları gerekmektedir. Bu işe alım kampanyası toplam 710 açık pozisyonun doldurulmasını amaçlamaktadır.