IBSS Sonucu 2022: Personel Bankacılığı Seçme Enstitüsü (IBPS), Memur Skalası I, II, III sonuçlarını açıkladı. Sınava giren adaylar, sonuçlarını resmi web sitesinden kontrol edebilirler. ibps.in.
IBPS RRB Sınavı için kısa listeye giren adaylar artık mülakat turunda görünecek. IBPS mülakatı geçici olarak 2023 Ocak ayında yapılacaktır. Kesin tarih kısa süre içinde jüri tarafından açıklanacaktır.
Adaylar sadece ‘Başvuru Numarası’ ve ‘Şifre’lerini resmi portala girerek sonucu indirebilirler.
IBPS RRB Sonucu 2022 Memur Ölçeği I
IBPS RRB Sonucu 2022 Memur Ölçeği II (GBO)
IBPS RRB Sonucu 2022 Memur Skalası II (Uzman Memurları)
IBPS RRB Sonucu 2022 Memur Ölçeği III
IBPS RRB Sonucu 2022 Nasıl İndirilir
1. Adım. ibps.in adresindeki resmi web sitesini ziyaret edin
Adım 2. Ana sayfada, “Mülakat için kısa listeye giren adayların puanlarını kontrol etmek için buraya tıklayın -CRP-RRBs-XI-Memur Ölçeği-I, II ve III” yazan bağlantıya tıklayın
3. Adım. Ardından Subay Ölçeği I, II ve III puanlarını görüntülemek için uygun bağlantıya tıklayın
Adım 4. Yeni bir sayfa açılacak, başvuru numaranızı ve şifrenizi giriniz.
Adım 5. Skor kartı ekranda görünecektir.
6. Adım. Gelecekte başvurmak üzere sonucu indirin ve yazdırın
Sonuç bağlantısı 22 Aralık – 31 Aralık 2022 tarihleri arasında adayların kullanımına sunulacaktır. Daha fazla bilgi için adayların ibps.in adresindeki resmi web sitesini düzenli olarak kontrol etmeleri önerilir.
IBPS RRB Sınavı için kısa listeye giren adaylar artık mülakat turunda görünecek. IBPS mülakatı geçici olarak 2023 Ocak ayında yapılacaktır. Kesin tarih kısa süre içinde jüri tarafından açıklanacaktır.
Adaylar sadece ‘Başvuru Numarası’ ve ‘Şifre’lerini resmi portala girerek sonucu indirebilirler.
IBPS RRB Sonucu 2022 Memur Ölçeği I
IBPS RRB Sonucu 2022 Memur Ölçeği II (GBO)
IBPS RRB Sonucu 2022 Memur Skalası II (Uzman Memurları)
IBPS RRB Sonucu 2022 Memur Ölçeği III
IBPS RRB Sonucu 2022 Nasıl İndirilir
1. Adım. ibps.in adresindeki resmi web sitesini ziyaret edin
Adım 2. Ana sayfada, “Mülakat için kısa listeye giren adayların puanlarını kontrol etmek için buraya tıklayın -CRP-RRBs-XI-Memur Ölçeği-I, II ve III” yazan bağlantıya tıklayın
3. Adım. Ardından Subay Ölçeği I, II ve III puanlarını görüntülemek için uygun bağlantıya tıklayın
Adım 4. Yeni bir sayfa açılacak, başvuru numaranızı ve şifrenizi giriniz.
Adım 5. Skor kartı ekranda görünecektir.
6. Adım. Gelecekte başvurmak üzere sonucu indirin ve yazdırın
Sonuç bağlantısı 22 Aralık – 31 Aralık 2022 tarihleri arasında adayların kullanımına sunulacaktır. Daha fazla bilgi için adayların ibps.in adresindeki resmi web sitesini düzenli olarak kontrol etmeleri önerilir.