IBPS PO Nihai Sonucu 2023 ibps.in’de açıklandı, doğrudan bağlantıyı buradan kontrol edin

ManK

New member

YENİ DELHİ: Bankacılık Personeli Seçimi Enstitüsü, IBPS bugün, katılımcı bankalarda denetimli serbestlik görevlisi/yönetici adayı işe alım sınavının nihai sonucunu açıkladı (CRP PO/MT-XII). Adaylar puanlarını şu adresteki IBPS resmi web sitesinden kontrol edebilir: ibps.in.
Adaylar şunları yapabilir: IBPS PO Nihai Sonucu 2022, sadece ‘Kayıt Numaralarını’ ve ‘Doğum Tarihini’ resmi portala kaydederek. Bu işe alım kampanyası ile IBPS, Denetimli Serbestlik Görevlisi/Yönetici Adayı pozisyonu için toplam 8432 açık pozisyonun doldurulmasını hedeflemektedir.
bu IBPS PO’su Ana sınav Kasım 2022’de yapıldı ve sonuç 5 Ocak 2023’te açıklandı. Ana sınava kalan adaylar, mülakat/kişilik testi için 21 Şubat 2023’te göründü. Şimdi IBPS nihai sonucu açıkladı.
Doğrudan bağlantı: IBPS PO Puan Kartı 2023
IBPS’yi kontrol edin PO Nihai Sonucu 2023?
1. Adım. ibps.in adresindeki resmi web sitesini ziyaret edin
2. Adım: Ana sayfada, IBPS PO final puanları için mevcut bağlantıya tıklayın
3. Adım: Yeni bir sayfa açılacak, kayıt numarası ve şifre gibi kimlik bilgilerinizi girin
4. Adım: Güvenlik kodunu girin ve ayrıntıları gönderin
5. Adım: IBPS PO Nihai Sonucunuz 2023 ekranda görünür
6. Adım: İndirin ve ileride başvurmak üzere yazdırın
Daha fazla güncelleme için, adayların ibps.in adresindeki Bankacılık Personeli Seçimi Enstitüsü’nün resmi web sitesini düzenli olarak kontrol etmeleri önerilir.