YENİ DELHİ: Bankacılık Personeli Enstitüsü, Pazartesi günü IBPS PO Mülakatının çağrı mektubunu yayınladı. Denetimli Serbestlik Görevlileri/Yönetim Kursiyerleri Postasının kişilik testi turuna çıkacak adaylar artık IBPS PO Mülakat Kabul Kartlarını resmi web sitesi olan ibps.in’den indirebilirler.
Adaylar, başvuru yazısını web sitesinden indirmek için son tarihin 21 Şubat 2023 olduğunu unutmamalıdır. Bu nedenle adayların çağrı mektubunu kapanış tarihinden önce indirmeleri tavsiye edilir.
Doğrudan bağlantı: IBPS PO görüşme listesini görüntüleyin
IBPS PO’nun ana sınavı Kasım 2022’de yapıldı ve sonucu 5 Ocak 2023’te açıklandı. Kısa listeye giren adaylar, Şubat ayında yapılacak mülakat turu / kişilik testi için görünecekler.
IBPS PO Çağrı Mektubu’nu indirmek için, adayların resmi portalda sicil numaralarını/rulo numaralarını ve şifrelerini/DOB’larını girmeleri ve oturum açmaları gerekir.
Doğrudan bağlantı: Başvuru mektubunu indir
Nasıl indirilir IBPS PO Mülakat Kabul Kartı 2023?
1. Adım: ibps.in adresindeki resmi web sitesini ziyaret edin
Adım 2: Ana sayfada, IBPS PO görüşmesi için çağrı mektubu için mevcut olan bağlantıya tıklayın.
Adım 3: Yeni bir sayfada, kayıt numarası ve şifre gibi kimlik bilgilerinizi girin.
Adım 4: Captcha kodunu girin ve giriş yapın.
Adım 5: IBPS PO Mülakat Kabul Kartınız 2023 ekranda görünecektir.
Adım 6: Aynısını indirin ve ileride başvurmak üzere çıktısını alın.
IBPS PO İşe Alımı 2022-23 Ayrıntıları
IBPS PO için bu işe alım kampanyası toplam 8432 açık pozisyon için yürütülmektedir. Adaylar isim, kayıt ve sicil numarası, doğum tarihi, mülakat programı, mülakat merkezi gibi detayları ve diğer detayları çağrı mektubunda bulabilirler.