YENİ DELHİ: Banka Personeli Seçme Enstitüsü, IBPS SO ön eleme sonuçları 2022 bugün, yani 17 Ocak 2023. Uzmanlık Görevlileri Hazırlık Sınavına (CRP SPL-XII) giren adaylar, puanlarını resmi web sitesi olan ibps.in adresinden kontrol edebilirler.
IBPS SO Prelims Exam 2022, 24-31 Aralık 2022 tarihleri arasında ülke genelindeki çeşitli sınav merkezlerinde gerçekleştirildi. Sonuçları çevrimiçi olarak kontrol etmek için adayların sicil numarası/rulo numarası ve şifre/DOB ile portala giriş yapmaları gerekmektedir.
Çevrimiçi IBPS SO geçici sonucunu indirmek için son tarih 25 Ocak 2023’tür. Bu nedenle adayların kapanış tarihinden önce sonuçlarını kontrol etmeleri önerilir.
IBPS SO Prelims Sonucu 2022
IBPS SO Sonucunu Kontrol Etmek İçin Doğrudan Bağlantı
IBPS SO Prelims Sonucu 2022 Nasıl İndirilir?
1. Adım: adresindeki resmi web sitesini ziyaret edin. ibps.in
Adım 2: Ana sayfada, “CRP-SPL-XII için çevrimiçi ön muayene sonuç durumunuzu kontrol etmek için buraya tıklayın” yazan bağlantıya tıklayın.
Adım 3: Yeni bir sayfada kimlik bilgilerinizi girin.
Adım 4: Sizin IBPS SO 2022 geçici sonucu ekranda görüntülenir.
Adım 5: Puan kartını indirin ve ileride kullanmak üzere kağıt üzerinde saklayın.
Ön Sınavda başarılı olan adaylar Ana Sınava girmeye hak kazanırlar. Duyuruya göre, IBPS SO Ana sınavı Ocak 2023’te yapılacaktır. Adaylar daha fazla bilgi için resmi web sitesini ziyaret edebilirler.
IBPS SO Prelims Exam 2022, 24-31 Aralık 2022 tarihleri arasında ülke genelindeki çeşitli sınav merkezlerinde gerçekleştirildi. Sonuçları çevrimiçi olarak kontrol etmek için adayların sicil numarası/rulo numarası ve şifre/DOB ile portala giriş yapmaları gerekmektedir.
Çevrimiçi IBPS SO geçici sonucunu indirmek için son tarih 25 Ocak 2023’tür. Bu nedenle adayların kapanış tarihinden önce sonuçlarını kontrol etmeleri önerilir.
IBPS SO Prelims Sonucu 2022
IBPS SO Sonucunu Kontrol Etmek İçin Doğrudan Bağlantı
IBPS SO Prelims Sonucu 2022 Nasıl İndirilir?
1. Adım: adresindeki resmi web sitesini ziyaret edin. ibps.in
Adım 2: Ana sayfada, “CRP-SPL-XII için çevrimiçi ön muayene sonuç durumunuzu kontrol etmek için buraya tıklayın” yazan bağlantıya tıklayın.
Adım 3: Yeni bir sayfada kimlik bilgilerinizi girin.
Adım 4: Sizin IBPS SO 2022 geçici sonucu ekranda görüntülenir.
Adım 5: Puan kartını indirin ve ileride kullanmak üzere kağıt üzerinde saklayın.
Ön Sınavda başarılı olan adaylar Ana Sınava girmeye hak kazanırlar. Duyuruya göre, IBPS SO Ana sınavı Ocak 2023’te yapılacaktır. Adaylar daha fazla bilgi için resmi web sitesini ziyaret edebilirler.