IAQS-Patkar Varde College, küresel profesyonel hizmetler firması Marsh McLennan ile öğrencilere ücretli stajlar yoluyla mentorluk sunmak için ortaklık

ManK

New member
mediawire_image_0

(L-R) Bay Akash Rughani – IAQS Program Direktörü, Mr. Jitendra Borse – MMGS’de Yetenek Kazanımı Kıdemli Müdürü, mr. Vivek Datta, FIA – IAQS Akademik ve Yerleştirme Direktörü, Mr. Tanveer Quraishi – MMGS Analitik Başkanı

Öğrencileri daha parlak bir geleceğe yönlendirme misyonuyla Patkar-Varde Koleji, Aktüeryal ve Niceliksel Çalışmalar Enstitüsü (IAQS) ile ortaklaşa, vasıflı bir iş gücü oluşturmak ve aktüeryal, veri bilimi alanında araştırma yapmak için Marsh McLennan ile işbirliği yaptı. ve risk yönetimi çalışmaları. Bir Fortune 500 şirketi olan Marsh McLennan, IAQS-Patkar Varde College’dan 22 öğrenciyi ücretli staj yoluyla mentorluk için seçti. Merkezi New York City’de bulunan Marsh McLennan’ın sigorta komisyonculuğu, risk yönetimi, reasürans hizmetleri, yetenek yönetimi, yatırım danışmanlığı ve yönetim danışmanlığı alanlarında faaliyetleri bulunmaktadır.
Marsh McLennan, bu eğitim ortaklığına girerek, büyük ölçüde araştırmaya dayalı bir sektöre, yani aktüerya ve risk danışmanlığı hizmetlerine çok ihtiyaç duyulan sektör perspektifini getirdi. Seçilen adaylar, küresel düzeyde çalışan farklı endüstri tabanlı yaklaşımlara daha geniş erişime sahip olacaktır. Deneyimli profesyoneller arasında iş başında öğrenmeden faydalanabilir, bilgilerini kullanabilir ve iş dünyasına sorunsuz bir şekilde entegre olabilirler. Seçilen öğrenciler, daha geniş kariyer fırsatları ve endüstrinin küresel düzeyde tam olarak nasıl çalıştığını anlayarak işe hazır profesyoneller haline gelebilirler.

mediawire_image_0

Bay Tanveer Quarishi öğrencilere sesleniyor

“Marsh McLennan her zaman insanların tutkularının peşinden gitmelerine ve becerilerini müşteri ihtiyaçlarını en iyi şekilde karşılayacak şekilde geliştirmelerine inanmıştır. IAQS’deki öğretim tekniklerini takdir ediyoruz ve bu işbirliğinin öğrencilerin doğru teşhiri elde etmelerine yardımcı olacağını umuyoruz. Dünyanın dört bir yanındaki kıdemli profesyonellerle çalışma ve doğru endüstri bilgisini edinme fırsatına sahip olacaklar. Marsh McLennan Global Services Analitik Başkanı Tanveer Quraishi, sektördeki işgücünün değişmesi için sadece bireylerin değil, kurumların da öğrencilerine kaliteli eğitim programları sunabilmeleri için eğitim vermenin önemli olduğuna inanıyoruz” dedi. Hindistan Özel Limited.
IAQS ve Patkar Varde College, bu stajyerliğin seçilen adaylara risk danışmanlığı uzmanlığı geliştirmeleri için yol sağlayacağına inanıyor. “Bilgiyi paylaşmak için bu işbirliğinden çok memnunuz. Öğrencilerimiz, dünyanın önde gelen profesyonel hizmetler firması olan Marsh McLennan’da güçlü bir deneyim kazanmakla kalmıyor, aynı zamanda büyük bir yetenek havuzunda yüzüyorlar. Daha geniş kariyer fırsatları elde ederler ve biz de marka imajımızı ve tanınırlığımızı geliştirebiliriz. IFoA ve bu tür endüstri ortaklıkları ile akreditasyon, öğrencilerimizin bütünsel öğrenme fırsatları kazanmasına yardımcı olacaktır. IAQS program direktörü Akash Rughani, yeni bir endüstri odaklı eğitim yaklaşımı olarak, bu tür risk yönetimi ve finans profesyonel hizmet sağlayıcılarıyla ortak olmak istiyoruz” dedi.
Patkar Varde Koleji, IAQS ile ortaklaşa B.Sc. (Aktüerya Bilimi ve Kantitatif Finans) ve M.Sc. (Aktüerya Bilimi), Mumbai Üniversitesi tarafından tanınan sırasıyla dereceler ve lisansüstü programlar. Mali açıdan kazançlı olmasının yanı sıra, gelecekte büyüme için yalnızca daha fazla alan sağlayacak, ödüllendirici ve fütüristik bir kariyer fırsatıdır. Buna küresel bir profesyonel hizmetler firmasının örnek niteliğindeki akıl hocalığını ekleyin ve dört gözle bekleyeceğiniz başarılı bir kariyere sahip olun. Daha fazla bilgi arıyorsanız, lütfen +91 9372777615 / [email protected] ile iletişime geçin veya iaqs.in adresini ziyaret edin.

Feragatname: IAQS tarafından üretilen içerik