Ian Healy, Steve Smith’i bir beyaz top açıcı olarak görmediği için seçicilere saldırıyor | kriket haberleri

QasiM

Global Mod
Global Mod

SYDNEY: Efsanevi Avustralyalı kaleci Ian Healy, Steve Smith’i beyaz top kriketinde bir açıcı olarak görmedikleri için ulusal seçmenlere anket yaptı.
33 yaşındaki Smith, dört istekada 328 tur attı. Büyük Bash Ligi (BBL) tarafı Sidney Zesers36, 101, 125 ve 66 puan aldı.
Healy, özellikle David Warner ve Aaron Finch ellerinden gelenin en iyisini yapmadıkları için, Smith’in bir açılış olarak yaptığı göndermeleri görmezden gelmenin zor olduğunu söylüyor.
Finch, ev sahiplerinin de evlerinde T20 Dünya Kupası’ndan erken ayrıldığını gören sefil bir sezonun ardından geçen yıl ODI’lerden emekli oldu.
Healy ayrıca karşılaştırdı Demirci efsanevi Don Bradman ile ve kriket oyuncusunu izlemenin bir “ayrıcalık” olduğunu söyledi.
Smith’in en kısa formatta açılmasını isteyip istemediği sorulduğunda, İyileşmek “Kesinlikle, nasıl olmaz?”
“T20 Dünya Kupası’nda (David) Warner ile açılışı kim yaptı? Kaptan olan Finchy’ydi (Aaron Finch). Hem Warner hem de Finch neredeyse Smith kadar iyi oynamıyorlar, bu yüzden benim gözümde ikisini de geride bırakıyor.” şimdi vuruyor,” dedi Healy Çarşamba günü Sportsday NSW’ye.
58 yaşındaki oyuncu, sadece T20I’lerin değil, seçicilerin de Smith’i gelecek yıl Hindistan’ın 50’den fazla Dünya Kupası’nda açılış rolü için düşünmesi gerektiğini ekledi.
“Çok fazla uluslararası T20 oynamıyoruz, bu yüzden umarım bunu bir sonraki Dünya Kupası öncesinde yapar (BBL’de çok gol atarak). 50 üzeri maçta bile, onunla açılışı da yapardım.”
Healy, Avustralya’da çok az vurucunun teknik olarak Smith’e yaklaştığını belirtti.
“Onu izlemenin bir ayrıcalık olduğunu hissediyorum. Dışarı çıkıp diğerlerinin ne kadar sıkı çalıştığını gördüğünde, kendisi ve diğerleri arasındaki kopukluk inanılmaz, çok Bradman-esque.
“Bunu o kadar kolay ve nasıl yaptı ki, ne yaptığına dair teknik bir fikri olurdu – yol tutuştan falan bahsediyor ama ayaklarını seviyorum, ayakları hareketsiz ve kafası sessiz.”
“Belki üç ya da dört yıl önce en iyi performansını sergilerken her yerde koşuyordu ama atıcı topu attığında hareketsiz ve ayakları yerdeydi.
“İnanılmaz sıklıkta ortasını buluyor ve onun böyle oynadığını görmek bir ayrıcalık gibi hissettiriyor, bunu altı ay önce yapmıyordu.”