YENİ DELHİ: Hint Hava Kuvvetleri (IAF), IAF’ta AGNIVERVAYU işe alımı için uygun erkek ve kadın adaylardan çevrimiçi başvuru davet etti. İlgilenen ve uygunluk kriterlerini karşılayan adaylar, olarak başvuruda bulunabilirler. IAF Agniveervayu 2023 kaydı süreç bugün başladı, 17 Mart 2023.
Uygun adaylar artık resmi web sitesi aracılığıyla başvurabilir – agnipathvayu.cdac. teslim için son tarih IAF Agniveervayu Başvuru Formu 31 Mart 2023.
IAF Agniveervayu Sınavı 2023, 20 Mayıs 2023’ten itibaren yapılacaktır.
Resmi web sitesinde “ONLINE KAYIT 17 Mart 2023 sabah saat 10’da başladı ve 31 Mart 2023 saat 17.00’de sona erecek. Yalnızca ÇEVRİMİÇİ KAYITLI başvurular kabul edilecektir” yazıyor.
IAF Agniveervayu 2023 Kaydına Nasıl Başvurulur?
1. Adım: agnipathvayu.cdac adresindeki resmi web sitesini ziyaret edin
Adım 2: Ana sayfada, 2023 Agniveervayu uygulaması için mevcut bağlantıya tıklayın.
Adım 3: Kimlik bilgilerinizi girin.
Adım 4: Şimdi başvuru formunu doldurmaya devam edin ve istendiği gibi tüm belgeleri yükleyin.
Adım 5: Çevrimiçi başvuru ücretini ödeyin.
Adım 6: Son sayfayı indirin ve daha fazla referans için basılı kopyayı alın.
Başvurmak için doğrudan bağlantı
Agniveervayu İşe Alım 2023: Yaş Sınırı
Adayların 26 Aralık 2002 ile 26 Haziran 2006 tarihleri arasında doğmuş olmaları gerekmektedir. Bir adayın seçim sürecinin tüm aşamalarından geçmesi halinde, kayıt tarihindeki azami yaş sınırının 21 olması gerektiği belirtilebilir. yıl.
Agniveervayu İşe Alım 2023: Başvuru Ücreti
Agniveer Vayu işe alım 2023’e kaydolurken, başvuru sahiplerinin 250 Rs sınav ücretini ödemeleri gerekmektedir.
Diğerlerinin yanı sıra eğitim nitelikleri, seçim süreci hakkında daha fazla bilgi için adayların aşağıdaki Resmi IAF Agniveervayu 2023 Bildirimine bakmaları tavsiye edilir.
IAF Agniveervayu Bildirimi 2023