Hruban'dan sonra Yunanistan: Saty'nin arkasında yürümek zorunda değiliz, bu her on yılda bir olur

QasiM

Global Mod
Global Mod
Ancak Star Barcelona oyuncularının büyük konforu soyunma odasında gerçekleşmedi. Hruban, “Sözsüzdü, sadece okşadık.” “Fayanslar sonlarda güvenilir, bu on yılda bir gerçekleşir. Bence ona gitmemiz ve onu desteklediğimizi söylememiz gerekmiyor.

Tomáš Kyzlink karışımında ona katıldı: “Elbette böyle bir şey harika bir oyuncuya randevu olarak olabilir. Onu suçlamamız gerektiğini sanmıyorum. Ben de sorumluluk alıyorum çünkü fazla mesai yapmadım.

Aynı zamanda Hruban, Fazladan beş dakika içinde Yunanlıların Yunanlıların enerjisi ile fren yapmanın zor olduğunu itiraf etti: “Geri döndüğümüz bir maçtı. Ama biz altı vermedik. Sonu bizim elimizdeydi, fazla mesaiydiler.

En azından yeni nesil postayı lütfen mı?
Evet, açıkça. Çok ilginç bir strateji oynadılar, dönmediler. Puanlama öncelikle topla oluşan oyunculardaydı. Örneğin, beni Bohček ile ortadan kaldırdılar. Ancak yeni nesil Ondra Husták veya Luboš Kovář gibi iyi bir girişe sahipti.

Richard Balint, Panathinaikos'un desteğine, Pappetr'in soyunma odasına giderken tekrar övgüde bulundu. Deneyimli oyuncular bunu sık sık yapar mı?
Önümüzde bir geleceği olduğunu görebilen genç bir çocuğa karşı oynarsanız, bazen ona kendi üzerinde çalışmasını söyleyebilirsiniz. Normal. Çok zor oynamasına rağmen, düşmanlık yoktu. Sinsi müdahale yok. Bence izlemek güzel bir maçtı. Tabii ki, kırık son hariç.

Tomáš Satoranský çek tezgahından oyunu yönetiyor.

Daha fazla çekim yapmanız gerektiğini mi düşünüyorsun?
Bunu değerlendirmek zor. Yapabilirdi, ama zor. Burada çok daha rahat hissettiği, tereddüt etmediği ve çekim yapmadığı görülebilir, ki elbette iyi.

İlk on dakika sonra 14 puan kaybettiniz. Bu muhtemelen ideal bir başlangıç değil, ha?
Hiç kimse panik, bugünün basketbolunda, özellikle maçın başlangıcındaysa hiçbir şey değildir. Oldukça iyi indiriliyor, sadece bir noktaya ihtiyacınız var ve geri dönüyorsunuz. Önce dört atış yaptılar ve biz hiçbir şey, sonra tekrar döndü. Maça iyi döndük ve elbette son için çok üzgünüz.

Girişten sonra neyi değiştirmeniz gerekiyordu?
Çok sertleşmek zorunda kaldık. Maçın sonunda gerçekleştiğinden tamamen farklı bir tarzla başladık. Son derece fiziksel basketboldu. Ribaunttan sonra baskınlar ve dirsekler sırasında hakemlerin ne oynadığı … çok izin verdiler. Bu tarzla karşılaştırıldığımız anda, Yunanlılarla oynayabiliriz.

Yine de, çok fazla piyango değil miydi?
Zor, bir şey ıslık çalmalı. Böyle bir metre koyduğunuzda, tutmak zordur.

Çekler sonunda üst üste beşinci kez Eurobasket'e tanıtacaklar. İngilizlerin sizi kurtarmasından memnun musunuz?
Yalnız yapmak istedik. Ama İngilizler bize yardım ettiğinde, sadece iyi. Onlarla tanıştığımızda çocuklara teşekkür ediyorum.