Hronko'nun çevresi belirsiz. Daha fazla para istiyor, Vancouver baskı altında. Bir yedek olacak mı?

QasiM

Global Mod
Global Mod
Mevcut sezon sona eriyor. Sözleşmelerle ilgili görüşmeler sürüyor, medyada ve taraftarlar arasında spekülasyonlar var. Ve tam da bu ppad'de bunlardan bir sürü beliriyor.


En saygın hokey menajerlerinden biri olan ve aynı zamanda Çek savunma oyuncusunu da temsil eden Allan Walsh, SDPN podcast'inde, artık onları satın almak istemediğimizi, bu yüzden şu anda bu konu hakkında yorum yapmayacağımızı söyledi.


Bedava oyun olacağım, o yüzden bu benim elimde değil. Geleceğimle ilgili soruyu başka birine sormanız gerekiyor, diye ekledi Hronek.


Sağlam performanslarıyla güçlü bir müzakere pozisyonu oluşturdu ancak nihai karar, önünde yoğun bir yaz geçiren Vancouver liderliğindeki taraftan gelecek.


Elias Pettersson'un oyun kurucusu 2032'ye kadar tutuklu. Ada'ya şut çekti. Sözleşme saat on birde sona eriyor.


Arturs ilovs, Nikita Zadorov, Tyler Myers, Dakota Joshua ve Elias Lindholm buzdaki işbirliklerinin uzatılmasını istedi ancak ilkine göre, 49 milyon dolarlık yedi yıllık sözleşme teklifini geri çevirebilir ve deneyebilirdi. serbest ajans pazarı.



Vancouver'ın arka oyuncusu Filip Hronek, Montreal'e karşı oynanan maçta diski sürüyor



Hronk'un ppad'i de benzer şekilde ölecek.


Genel müdür Patrik Allvin bahar boyunca defalarca onun kalmasını istiyoruz dedi. Takıma Çek temsilcisinin taleplerini kabul edip etmeyeceklerini ve onun kalışını karşılayıp karşılayamayacaklarını soracağım.


Önümüzdeki yılın maaş tavanına ek olarak (83,5 milyon dolardan 88 milyon dolara), diğer takımlardaki görevler de ona destek oluyor. Ama buna değecek mi?


Krlovroč'un yerlisinin Canucks'a transferinden sonra çok yakın olduğunu saklamaya gerek yok. Günümüzün en iyi ve en hücum beklerinden biri olan olağanüstü yetenekli Quinn Hughes'un yanında ilk sıraya mükemmel bir şekilde uyum sağladı.




Vancouver savunma oyuncusu Quinn Hughes (43), pakı Nashville'in forveti Ryan O'Reilly'nin (90) önünde tutuyor.



Mükemmel bir oyun ve harika bir avcı. Onunla yolculuk yapmak çok eğlenceliydi, gerçekten keyif aldım. Bana beş teşekkür, Detroit'ten yürüyüş benim için o kadar rahattı ki, Hronek Amerikan parkını övdü.


Ter puanlarında yeni bir kişisel rekor yarattı (48). Başarılı bir başlangıcın ardından Til yavaş yavaş yavaşlamaya başladı. 19 Aralık'tan sezon sonuna kadar istatistiklere yalnızca on dokuz kez girdi.


Bunun için bir açıklamam yok. Edmonton'a karşı play-off'ların ikinci turundan elendikten sonraki gün düzenlediği basın toplantısında alçakgönüllülükle, bunun arkasında ne olduğunu bilseydim kesinlikle bunu değiştirmeye çalışırdım, dedi.


Natvan Filip Hronek gazeteye verdiği röportajda:


23 Mayıs 2024, 23:24, pspvek arşivlendi: 11 Temmuz 2024, 12:42.





Beraberlik yolunda tam anlamıyla başarılı olamadı, sadece topa ve topa vurmayı başardı. Kanada medyası onun sağlık sorunları nedeniyle engellenip engellenmediğine dair spekülasyonlar yaptı ve o da bunu hemen kustu.


Şu ana kadar sezon başına 4,4 milyon dolar kazandı. Kendisine güvence verecek ve maddi açıdan güvence altına alacak uzun vadeli bir sözleşme istiyor. Maaşını sekize koymasını istiyorum.


Bazı uzmanlara göre bu bir ölüm çanıdır. Özellikle de Hughes'un sadece Çek takım arkadaşına karşı üst sıralarda yer alan ve kadroda önemli bir rol oynayan Hughes'un yıllık 7,85 milyon dolara mal olacağını hesaba katarsak.


Vancouver'da uzun süredir ucuz bir anlaşma değil bu. Ancak Thomas Drance, ünlü internet sitesi The Athletic'e Hronko'nun gitmesine izin veremeyeceklerini yazdı.


Allvin bu pozisyon için daha iyi bir seçenek bulamayacak. Çok fazla mevcut ve eşit derecede verimli alet yok ve 20 yaşındaki bek de ideal yaşta ve daha iyi hale gelebilir.


Ve onlar için koşulları aşırı kızdırmayın, özellikle de Canucks'ın temsilcisi, ideal durumda, hakem olmadan bitebilecek uzun bir süreçten kaçınmak istiyor.


Açık fikirli olun ve diğer takımları dinlemekten korkmayın. Çek defans oyuncusu piyasada olacak ve adı birçok yeni adresle ilişkilendirildi.


Takımın iskeletini değiştirmeyi planlayan ve Martin Neas'tan kiralamayı düşünen Carolina'ya transfer konusunda spekülasyonlar var ancak Perşembe günü hala sözleşmesi yok.


Yaz aylarından kolaylıkla sıkılabiliriz. Vancouver'ın önünde yapılacak çok iş var, tüm değişkenleri karşılaması gerekiyor. Ancak Hronkov'un ölümü ana önceliklerden biri olmalı.