HPTET Sonucu 2022, Kasım ayında hpbose.org’da sınavlar için yayınlandı, doğrudan bağlantı burada

ManK

New member

YENİ DELHİ: Himachal Pradesh Okul Eğitim Kurulu (HPBOSE) HPTET Sonucu 2022 bugün, 30 Ocak 2023. Kasım 2022 Öğretmen Uygunluk Testine giren tüm adaylar, hpbose.org adresindeki resmi web sitesinden puan kartlarını görüntüleyebilir ve indirebilir.
HPTET 2022 sınavı 10, 11, 12 ve 25 Aralık 2022 tarihlerinde 2,5 saat süreyle yapılmıştır.
Etrafında HP TET sonucu Kasım 2022, adayların rulo numaralarını veya başvuru numaralarını resmi portala girmeleri gerekir. Adaylar, HPTET Scorecard 2022’yi çevrimiçi olarak indirmek için aşağıdaki adım adım süreci takip edebilir veya buradaki doğrudan bağlantıya tıklayabilir.
Doğrudan bağlantı: HP TET Sonucunu İndirin 2022
HPTET Sonucu 2022 Nasıl İndirilir?
1. Adım: Resmi web sitesini ziyaret edin – hpbose.org
Adım 2: Ana sayfada menüden TET(Nov-2022) seçeneğine tıklayın.
Adım 3: Yeni bir pencere açılacak, şimdi kimlik bilgilerinizi girin.
4. Adım: HP TET Kasım 2022 sonucunuz ekranda görüntülenecektir.
Adım 5: Aynısını indirin ve ileride başvurmak üzere bir çıktı alın.
HP TET 2022 cevap anahtarı
HP kurulu, Kasım 2022 HPTET cevap anahtarını 5 Ocak 2023’te yayınlamıştı. Cevap anahtarları, tıp, tıp dışı, Urduca, Punjabi, sanat, LT ve Shastri konuları için verildi. Adaylara 2022 HP TET Cevap Anahtarına itiraz etmeleri için 9 Ocak 2023 tarihine kadar yeterli süre verildi.
HPTET Hakkında
HPTET, ilköğretim ve yüksek öğretimde öğretmen olarak rol almak isteyen adayların uygunluğunu belirlemeye yönelik eyalet düzeyinde bir sınavdır. Daha fazla bilgi için adayların HPBOSE resmi portalını ziyaret etmeleri önerilir.