HPBOSE 2. Dönem Tarih Tablosu 2023: hpbose.org’da yayınlanan HP Board Class 8, 10 ve 12 geçici zaman çizelgesi

ManK

New member
YENİ DELHİ: Himachal Pradesh Okul Eğitim Kurulu, HPBOSE Dönem 2 Tarih sayfası 2023 bugün, yani 05 Ocak 2023. 8., 10. ve 12. Sınıf Yıllık Sınavlarına katılacak öğrenciler, HP Board 8., 10. ve 12. Sınıf listesini HPBOSE resmi web sitesi olan hpbose.org’dan görüntüleyebilir ve indirebilir.
Öğrenciler bunun geçici bir tarih çizelgesi olduğunu ve kurulun tarihlerde daha sonra değişiklik yapabileceğini dikkate alabilirler.
Ön zaman çizelgesi hem Normal hem de SOS adayları için yayınlandı. 8. Sınıf Yıllık Board Sınavları 11 Mart – 24 Mart 2023 tarihleri arasında yapılacaktır. Sınavlar tek vardiyada yani 13:45 – 17:00 saatleri arasında yapılacaktır.
Geçici 8. sınıf zaman çizelgesini görüntülemek için doğrudan bağlantı
Geçici sınıf 10 takvimini görüntülemek için doğrudan bağlantı
12. Sınıf geçici zaman çizelgesini görüntülemek için doğrudan bağlantı
HPBOSE Term 2 Date Sheet 2023’ü nasıl indirebilirim?
1. Adım: Resmi web sitesini ziyaret edin – hpbose.org
Adım 2: Ana sayfada, menüden Sınavlar’a gidin ve Tarih sayfası’nı tıklayın.
Adım 3: Şimdi, varsa, HPBOSE Sınıf 8, 10 veya 12 programı için ilgili bağlantıya tıklayın.
4. Adım: Sınav tarihlerinizi kontrol edin.
Adım 5: Tarih sayfasını indirin ve ileride başvurmak üzere bir çıktı alın.
Dönem II için HP Board Class 10 board sınavları 11 Mart 2023’te başlayacak ve 31 Mart 2023’te sona erecek, HPBOSE Class 12 sınavı ise 10 Mart – 31 Mart 2023 tarihleri arasında eyalet genelindeki çeşitli sınav merkezlerinde uygulanacaktır.