HP Board Class 10 bölme yeniden değerlendirme sonucu 2022 hpbose.org’da yayınlandı, buraya bakın

ManK

New member
Himachal Pradesh Okul Eğitim Kurulu (HPBOSE), HP Class 10 alt fonu 2022 Yeniden Değerleme Sonucunu bugün, yani 07 Aralık 2022 tarihinde yayınladı. 2022 HP Board 10. kompartıman sınavına giren ve yeniden derecelendirme/yeniden kontrol için başvuran adaylar, sonuçlarını resmi web sitesi olan hpbose.org’dan kontrol edebilirler.
HPBOSE 10. Sınıf kompartıman/geliştirme/ek sınav sonuçları 27 Ekim 2022 tarihinde resmi internet sitesinde duyurulmuştur. Sınav sonucundan memnun olmayan öğrenciler yeniden değerlendirme/inceleme talebinde bulunmuştur.
erişmek için Yeniden değerlendirme sonucu HP Board 10. bölme 2022 Online başvuru için adayların sicil numarası ve şifreleri ile resmi portala giriş yapmaları gerekmektedir.

/hpbose.org/Result/Mtr_Rslt_28_10_2022.aspx?E=4" rel="noopener nofollow noreferrer" styleobj="[object Object]" class="strong " frmappuse="1">10. alt fonun yeniden değerleme sonucunu kontrol etmek için doğrudan bağlantı

Nasıl kontrol edilir Yeniden Değerlendirme Sonucu HP Board Class 10 Bölmesi 2022?
1. Adım: Resmi web sitesini ziyaret edin- hpbose.org
Adım 2: Ana sayfadaki 10. Bölme/ İyileştirme yeniden değerlendirme sonucu bağlantısına tıklayın
Adım 3: Rol numarası ve parola gibi kimlik bilgilerinizi girin.
Adım 4: 10. sınıf kompartımanların/iyileştirmelerin yeniden değerlendirilmesinin sonucu ekranda görüntülenir.
Adım 5: Aynısını indirin ve ileride başvurmak üzere bir çıktı alın.
Cevap kağıtlarının yeniden değerlendirilme ücreti 500 Rs iken, yeniden kontrol işlemi için öğrencilerin 400 Rs işlem ücreti ödemesi gerekiyordu. HP Board Class 10 kompartıman sınavı Ağustos ayında yapıldı.
HP Board’un 10. Sınıf kompartıman yeniden değerlendirme sonucuyla birlikte Ağustos 2022’de 12. (bölüm/iyileştirme/ek/derece sahibi (yeniden ortaya çıkar)) sınav sonucunu da resmi web sitesinde yayınladığına dikkat edilmelidir.