Hokey Dünya Kupası: Antrenör Graham Reid, tüm baskının Hindistan üzerinde olduğunu söylüyor | hokey haberleri

QasiM

Global Mod
Global Mod

BHUBANESWAR: Hindistan’ın Cumartesi günü Kalinga Stadyumu’ndaki antrenman seansının yoğunluğu kaçırılmazdı. Topa yapılan baskı, yarım adım tatbikatının merkezinde yer alıyordu. Galler’e karşı oynanan maçta eksik olan bir şeydi. Ama bundan sonra erkekler için ikinci bir şans yok. Hokey Dünya Kupası. Pazar günkü çapraz maçta Hindistan ve Yeni Zelanda için bir yenilgi, onları çeyrek finalde yer almak için uygun değil.
Turnuva, 22 Ocak’tan itibaren dört çapraz maçla başlayarak eleme turlarına geçiyor. Çeyrek finale yükselen ve dört günlük bir aranın tadını çıkaran dört grup lideri, son sekiz etapta kimlerle karşılaşacaklarını görmek için masaya oturuyor. D Grubu’nu ikinci sırada bitiren Hindistan, C Grubu’nda üçüncü olan Black Sticks ile karşılaşacak.
Şimdiye kadar sadece çıkış yapan Chili’yi mağlup eden Yeni Zelandalıların bu aşamada bu kampanyada evlerine yazacak hiçbir şeyleri yok. Yani baskı tamamen Hindistan ve teknik direktör üzerinde. Graham Reid aldırmadı

Yarının meydan okumasına hazır!
👊
🏑
🇮🇳
IND VS NZL
🇳🇿
#IndiaKaGame #HockeyIndia #HWC2023 #StarsBecomeLegends… https://t.co/XN0q27dCU1

— Buz Hokeyi Hindistan (@TheHockeyIndia) 1674306978000
Reid burada maç öncesi basın toplantısında “Onların (Yeni Zelanda) kaybedecek hiçbir şeyleri yok. Tüm baskı Hindistan üzerinde ve bu doğru,” dedi. “Oyuncularımın baskı altında ayağa kalkmalarını da destekliyorum… Benim açımdan hiçbir şey değişmedi. Bu turnuvaya ilk geldiğimde her takımı yenebiliriz dedim ve hala nerede.”
Hindistan, İngiltere tarafından golsüz berabere kalmadan önce kampanyasını İspanya karşısında 2-0 galibiyetle açtı. Sonuç olarak ev sahibi takım, averajla önde olan İngilizlerin ardından birinciliği kovaladı. Gelişirken, Hindistan’ın son Havuz D maçında Galler’i sekiz net golle yenmesi gerekiyordu, ancak havuzda ikinci bitirmek için puan tablosunda baskı altında yalnızca 4-2 kazanabildi.
Bu, yıldız hücum oyuncusu orta saha oyuncusu haberini takip etti. Hardic Singh Hamstring sakatlığı turnuvanın geri kalanında müsait olmak için zamanında iyileşemediği için Pazar günü turnuvadan elendi.
Hindistan, Hardik’i orta saha oyuncusu ile değiştirdi Rajkumar Pal.
Reid, “Hardik iyi bir oyuncu ve çok iyi durumda. Ancak onun yerini alan Rajkumar da iyi durumda ve geleceğin yıldızlarından biri” dedi. Hardik için hayal kırıklığı, Raj için heyecan verici. Onu daha önce Yeni Zelanda’ya karşı (Pro Lig’de) görenler, yapabileceği bazı şeyleri görmüş olacaklar. Bu yüzden kendimize çok güveniyoruz. Hardik için zor ama bunu telafi edecek kadar yeteneğimiz var.”
YARALANMA KORKUSU MANDEEP SINGH?
Hintli takım Pazar günkü maç için hala biraz endişelenebilir. Cumartesi günkü antrenmanda forvet Mandeep Singh dizinden sakatlandı ve sahadan çıkmasına yardım edildi.
Fizyoterapistin gözetiminde, bacakları yukarıda, sığınakta oldukça fazla zaman geçirdi. Mandeep daha sonra eğitime katılmadı.
Koç Reid, basın toplantısı sırasında bu konuyu ele almamayı tercih etti.