‘Hizmetlerimi Rahul Dravid’e teklif ettim ama o dedi ki…’: Laxman Sivaramakrishnan | kriket haberleri

QasiM

Global Mod
Global Mod

YENİ DELHİ: Hindistan baş antrenörü Rahul Dravid, ömür boyu bir beyefendi ve oynadığı süre boyunca en sevilen kriket oyuncusuydu. Eski Hintli bacak döndürücü ve şu anda bir yorumcu Laxman Sivaramakrishnan Dravid’in cömert tarafını gösteren olayı ortaya çıkardı.
Sivaramakrishnan, Dravid’e spin bowling koçu olarak çalışmayı teklif ettiğini, ancak eski Hintli kaptanın bacak döndürücü onun için çok kıdemli olduğu için bir saygı göstergesi olarak reddettiğini açıkladı.
Bir Twitter kullanıcısı bundan şüphe duydu Kuldeep Yadav Avustralyalı spinners oynarken sahaya göre bowling oynamadı Adam Zampa Ve Ashton ağarı saha oyuncularını iyi kullandı. Ayrıca uzman görüşünü sormak için Sivaramakrishnan’ı da etiketledi.

@trkbins @imkuldeep18 Rahul Dravid’e hizmetlerimi teklif ettim ve kendisi çalışamayacak kadar kıdemli olduğumu söyledi… https://t.co/DLtAFveMg8

— Laxman Sivaramakrishnan (@LaxmanSivarama1) 1679527983000
Bir soruya yanıt olarak Sivaramakrishnan, “Hizmetlerimi Rahul Dravid’e teklif ettim ve o, onun altındaki iplikçilerle çalışamayacak kadar kıdemli olduğumu söyledi.”
Kendisi de bacak döndürücü olan Sairaj Bahutule, şu anki Hintli spin bowling koçu. Hindistan ve Avustralya arasındaki dört maçlık test serisine atandı.
Hindistan, Perşembe günü Chennai’de Avustralya’ya 21 koşuyla üçüncü ODI’sini kaybettikten sonra evinde dört yıl içinde ilk ikili ODI serisi yenilgisini yaşadı.