Hindistan’dan dönen Ashton Agar için ‘mide bulantısı’ yok | kriket haberleri

QasiM

Global Mod
Global Mod
YENİ DELHİ: Üst düzey kriketin “acımasız” olduğunu bilen, Avustralya solak topaç Ashton ağarı Indian Test turnesinden eşleşme olmadan geri gönderildikten sonra “hastalık hissi” taşımaz.
Sınırsız kapalı döndürücü ile Todd Murphy ve sol kol Matthew Kuhnemann ona tercih edilir, ağar Avustralya takımının kıdemli iplikçilerinden biri olarak Hindistan’a inmesine rağmen, ilk iki Test için XI’de bir yer bulamayınca eve döndü.
Ancak 29 yaşındaki Agar, Güney Avustralya’ya karşı Marsh Kupası finalinde Batı Avustralya için beş kaleyi aldı.
ESPNcricinfo’ya konuşan Agar, “Olmam gerektiği kadar iyi bowling oynamıyormuşum gibi hissettim. Artık üzerinde çalışmak ve gelişmek benim için çok net bir yön,” dedi.

CRİKET-AI-1

“Hiçbir şekilde kötü niyetim veya kötü hislerim yok. O (Avustralya) kampında çok iyi destekleniyorum ve benimle sürekli iletişim halindeler, bu yüzden her şey yolunda.
“On yıldır profesyonel bir kriket oyuncusuyum, bu yüzden başladığımdan çok daha dirençliyim. Bu zor bir oyun, affetmeyen bir ortam ve olması gereken de bu, çünkü bu sporun zirvesi.” .”
Agar, beş Testte dokuz wicket aldı ve wicketless’a karşı çıktı Güney Afrika Ocak ayındaki SCG testinde. Sınırlı aşırı krikette 66 wicket talep etti.

kriket maçı

“Önümde fazla kriket yok. The Hundred için ringe çıktım… Kışın kriket oynamayı çok isterim. Ama bir sonraki büyük hedef Dünya Kupası,” dedi. söz konusu. söz konusu.
En uzun formattaki mütevazi sayılarına rağmen Agar, kırmızı top kriketinden vazgeçmeye hazır değil.
“Her zaman hangi formatta olursa olsun Avustralya için oynayabildiğim kadar oynamak ve şansımı geldiğinde denemek istemişimdir” dedi.
“Tabii ki yine de her şekilde Avustralya için oynamak istiyorum. Ama benim odak noktam sadece kriket, sadece önünüze geleni oynuyorsunuz ve elinizden gelenin en iyisini yapmaya çalışıyorsunuz.”

kriket maçı2

Agar, Hindistan’a karşı üç maçlık ODI serisinin yaklaşmakta olan Dünya Kupası’ndaki yerini korumasına yardımcı olacağını umuyor.
“(Adam Zampa) Zamps, beyaz top döndürücü olarak yerleşiktir. Her şey ne yaptığımıza bağlı – iki ya da sadece bir spinner oynayın,” dedi Agar, Avustralya’nın Dünya Kupası’ndaki olası makyajı hakkında.
“Oynadığımda genellikle sekize vururum ve onluğumu atmaya çalışırım. Kesinlikle Dünya Kupası’nı dört gözle bekliyorum.”
(PTI girişleri ile)